Τα ελληνικά μαγιό ΜΑΑΝislandwear μάς συστήνουν το απόλυτο χρώμα του φετινού καλοκαιριού | 0 bovary.gr
Τα ελληνικά μαγιό ΜΑΑΝislandwear μάς συστήνουν το απόλυτο χρώμα του φετινού καλοκαιριού | 0 bovary.gr
04|05|2018 11:49
SHARE
ΜΑΑΝISLANDWEAR SS18

Τα ελληνικά μαγιό ΜΑΑΝislandwear μάς συστήνουν το απόλυτο χρώμα του φετινού καλοκαιριού


Μία πισίνα, μια κλασσική ταινία, ένα ερωτικό ζευγάρι στη γαλλική Ριβιέρα υπό τις μελωδίες του Μισέλ Λεγκράν.

Η πισίνα «La Piscine», με τον Αλέν Ντελόν και τη Ρόμι Σνάιντερ, εμπνέει την designer Μαριλένα Ανδρεάδη να δημιουργήσει την νέα της συλλογή μαγιό, ΜΑΑΝislandwear 2018.

Στη συλλογή, η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια της γαλλικής Riviera συναντά την θέρμη του ελληνικού καλοκαιριού και την αθωότητα του παρελθόντος. 
Με όχημα την μεστή θηλυκότητα της Ρόμι Σνάιντερ, αλλά και την γοητεία που εξέπεμπε ο Αλέν Ντελόν προς αυτήν.

Η συλλογή MAAN SS18 αποπνέει έναν φανερό αισθησιασμό παρόμοιο με αυτόν των πρωταγωνιστών γύρω από την πισίνα. Πρωταγωνιστές η κομψή θηλυκότητα, οι άνετες γραμμές και τα υψηλής ποιότητας ανάγλυφα υφάσματα.

Κυριαρχούν τα πικέ που πετυχαίνουν την τέλεια εφαρμογή, δημιουργούν sculpting και σμιλεύουν το σώμα, κάνοντας κάθε καμπύλη ελκυστική.

To διεθνές πλέον brand MAAN ενώνει δυο τάσεις στην πιο classy εκδοχή τους, το άσπρο και μαύρο με το διαχρονικά chic petit carreaux [πτι καρό].

Το νέο ανάγλυφο ύφασμα, flocado print, από βελούδο, δημιουργεί ένα παιχνίδι με λείες και αδρές υφές προσθέτοντας μοιραία την ιδέα της πολυτέλειας χωρίς να την επιβάλει.

Η συνεργασία με την ταλαντούχα textile designer Μελίνα Πολυχρονοπούλου προσθέτει μια χρωματιστή έκπληξη σε επιλεκτικά κομμάτια της συλλογής, αφού χρησιμοποιώντας ένα έργο τέχνης ως ένα βασικό φετινό print, το στατικό αυτό μοτίβο μεταμορφώνεται και αποκτά δυναμική κινητικότητα.
 

Το κλασικό καρό συναντά τα ζεστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος, την αίσθηση των επάλληλων στρώσεων και την διαφάνεια του μελανιού και έτσι προκύπτει το πυκνό πορτοκαλί, που συνδυάζει το κλασικό με το τρισδιάστατο.


Και το χρώμα δε σταματάει εδώ αφού η συλλογή MAAN 2018 Ιslandwear συστήνει το tangerine ως την απόλυτη απόχρωση του φετινού καλοκαιριού.

www.maanislandwear.com