Εσείς τι σχέδιο θέλετε πάνω στο Gap denim σας; | 0 bovary.gr
Εσείς τι σχέδιο θέλετε πάνω στο Gap denim σας; | 0 bovary.gr
08|05|2018 15:08
SHARE
GAP DENIM

Εσείς τι σχέδιο θέλετε πάνω στο Gap denim σας;


Αυτόν τον Μάιο, η Gap προσκαλεί τους λάτρεις των τζιν να βγάλουν προς τα έξω την καλλιτεχνική τους φύση και να δημιουργήσουν τα δικά τους custom paint κομμάτια από την Denim συλλογή της αξιοποιώντας τις mid-season εκπτώσεις  με -30% σε όλα τα denim κομμάτια.

Το Σάββατο 12 Μαίου 2018, τελευταία ημέρα των mid-season εκπτώσεων-, από τις 12.00 έως και τις 20.00 στο κατάστημα Gap στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, με την αγορά ενός κομματιού θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει και ένας εικαστικός καλλιτέχνης θα το ζωγραφίσει πάνω στο δικό σας Gap κομμάτι, χωρίς χρέωση. 

Η προσωποποίηση των τζιν αφορά κομμάτια από όλα τα τμήματα, ανδρικό, γυναικείο και παιδικό και θα γίνει εντός συγκεκριμένων χρονικών περιθωρίων με σειρά προτεραιότητας.

Η Gap διαθέτει πληθώρα σχεδίων και γραμμών τζιν που σίγουρα ικανοποιούν και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Με τη βοήθεια του εικαστικού καλλιτέχνη, τα σχέδια που έχετε φανταστεί θα πάρουν μορφή πάνω στα αγαπημένα σας Gap τζιν κομμάτια αποκτώντας τον δικό τους χαρακτήρα για μοναδικές εμφανίσεις. Κάντε ένα «προσωπικό» δώρο στον εαυτό σας, ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από vintage επιλογές σχεδίων από κλασικά και αγαπημένα παιχνίδια όπως pacman και tetris, ή ρομαντικά floral μοτίβα έως το αγαπημένο σας σύνθημα, συγκρότημα ή ακόμη παιδικό ήρωα για τους μικρούς μας φίλους, οι επιλογές σας είναι ανεξάντλητες.