Met Gala: Tα κρυμμένα μηνύματα στις τσάντες της Μπλέικ Λάιβλι και της Σελένα Γκόμεζ που ξάφνιασαν τους φαν | 0 bovary.gr
Met Gala: Tα κρυμμένα μηνύματα στις τσάντες της Μπλέικ Λάιβλι και της Σελένα Γκόμεζ που ξάφνιασαν τους φαν | 0 bovary.gr
10|05|2018 10:49
SHARE
MET GALA

Met Gala: Tα κρυμμένα μηνύματα στις τσάντες της Μπλέικ Λάιβλι και της Σελένα Γκόμεζ που ξάφνιασαν τους φαν


To Μet Gala έφυγε, η λάμψη του, όμως, θα κάνει πολύ καιρό να ξεθωριάσει.

Mπλέικ Λάιβλι και άλλες σταρ έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί. Εκθαμβωτικά φορέματα, πρωτότυπα και εκκεντρικά αξεσουάρ, αλλά και ευτράπελα ήταν μερικά μόνο από όσα είδαμε.

Την προσοχή μας, όμως, τράβηξαν ορισμένες λεπτομέρειες.

Η Μπλέικ Λάιβλι και η Σελένα Γκόμεζ, στα πλαίσια του φετινού theme «Heavenly Bodies», είχα ορισμένα «κρυμμένα» μηνύματα στην εμφάνισή τους. Και οι δύο σταρ επέλεξαν να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους πάνω στο τσαντάκι τους.

Η Μπλέικ με το αναγεννησιακό της gown και την λάμψη της μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ωστόσο, αυτό που δεν πρόσεξαν πολλοί ήταν το μήνυμα πάνω στο clutch για τον σύζυγο της, Ράιαν Ρέινολντς, που δεν παρακολούθησε το gala.

Η λέξη «Reynolds» ήταν γραμμένη πάνω στο τσαντάκι με τις πολύχρωμες πέτρες, ενώ ο μεγάλος κεντρικός σταυρός είχε και στα 4 άκρα του τα αρχικά των ονομάτων όλης της της οικογένειας. Β, R και τα J και Ι, αφιερωμένα στις κόρες τους, James και Ines.

Το τσαντάκι της Μπλέικ ήταν Judith Leibe.

Από την άλλη, η τραγουδίστρια της ποπ Σελένα Γκόμεζ, που όπως γνωρίζουμε είναι βαθιά θρησκευόμενη, έγραψε πάνω στο Coach τσαντάκι της ένα χωρίο της Βίβλου. «A woman who fears the Lord is a woman who shall be praise», δηλαδή, «Μια γυναίκα που φοβάται τον Κύριο είναι μια γυναίκα που θα δοξαστεί».

Και οι δύο τους έκαναν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά. Όσο για τα κρυμμένα μηνύματα, είχαν και στις δύο περιπτώσεις ενδιαφέρον.