H Κέιτ Μπλάνσετ φοράει Μαίρη Κατράντζου στις Κάννες και ο κόσμος της μόδας την αποθεώνει | 0 bovary.gr
H Κέιτ Μπλάνσετ φοράει Μαίρη Κατράντζου στις Κάννες και ο κόσμος της μόδας την αποθεώνει | 0 bovary.gr
CATE BLANCHETT

H Κέιτ Μπλάνσετ φοράει Μαίρη Κατράντζου στις Κάννες και ο κόσμος της μόδας την αποθεώνει


Το 71ο φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για άλλη μια χρονιά οι red carpet εμφανίσεις των πιο διάσημων και λαμπερών σταρ του cinema έρχονται στο επίκεντρο. Τα φώτα στραμμένα πάνω στην φετινή πρόεδρο της κριτικής επιτροπής, την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Κέιτ Μπλάνσετ.

Η Μπλάνσετ είναι μια γυναίκα που θαυμάζουμε, όχι μόνο για τις αξεπέραστες ερμηνείες της σε ταινίες όπως το Blue jasmine, αλλά και για τις συγκλονιστικά κομψές και αλάνθαστες ενδυματολογικές της επιλογές.

Είναι μια γυναίκα με σπάνια ομορφιά και μια παρουσία που μοιάζει όσο μεγαλώνει να γίνεται όλο και πιο αιθέρια. Το στιλ της είναι πάντα άψογο ενώ στο κόκκινο χαλί οι εμφανίσεις της είναι εκθαμβωτικές και τέλειες μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Κατά την διάρκεια της τρομερά επιτυχημένης καριέρας της έχει φορέσει δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών.

Για την τελευταία όμως red carpet εμφάνιση της επέλεξε να φορέσει δημιουργία της διάσημης Ελληνίδας σχεδιάστριας Μary Katrantzou.

To εντυπωσιακό φόρεμα με τον όμορφο συνδυασμό χρωμάτων και τις κεντημένες παγιέτες άφησε του παραβρισκόμενους με ανοιχτό το στόμα.

Αμάνικο και με μεγάλο baloon τελείωμα που αποκάλυπτε τις λεπτές γάμπες της, το φόρεμα συνδύαζε ασπρόμαυρο με πολλά πολύχρωμα λουλούδια στο κάτω μέρος.

Το φόρεμα συνδύασε με γόβες σε μεταλλική χρυσή απόχρωση. Tα ξανθά μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε ένα σινιόν και το μακιγιάζ της όπως πάντα φωτεινό, με τονισμένα μάτια και ροζ χείλη.

Συγκεκριμένα ολόκληρο το μακιγιάζ του προσώπου της έγινε με προϊόντα Giorgio Armani Beauty. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν: Περιποίηση επιδερμίδας:Crema Nera Supreme Reviving Serum, Foundation Fluid Master Primer Luminous Silk Foundation #3, High Precision Retouch Concealer, Compact Cream Concealer #2, Mάτια: Eye Tint #6, Eye Tint #23, Eyes to kill Solo Νο6 και #1, Black Ecstasy mascara #1, ζυγωματικά: Neo Nude A-Highlight #10, Neo Nude Fusion Powder #5.5, Sun Fabric Bronzer #100, χείλη: Smooth Silk Lips Pencil #4, Dominique Charriau Rouge d’Armani #508.

Η λαμπερή ηθοποιός μάγεψε τους πάντες, ενώ ευχαρίστησε στο Instagram την Ελληνίδα που την έντυσε με το υπέροχο φόρεμα.

Η Μαίρη Κατράντζου μοιράστηκε κι εκείνη μια φωτογραφία με την εμφάνιση της Μπλάνσετ από την βραδιά και εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την συγκίνηση της, γράφοντας: «Τιμή και προνόμιο να ντύσω αυτή τη γυναίκα που με εμπνέει εδώ για χρόνια. Ποτέ δεν έκλαψα με ενθουσιασμό όταν κάποια φόρεσε φόρεμά μου αλλά το έκανα απόψε»!

Όσο για εμάς, μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα με την σχεδιάστρια και νιώθουμε τεράστια υπερηφάνεια για αυτή της την επιτυχία. Συγχαρητήρια!