Υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι με τα πιο ωραία μαγιό στον Πύργο Πετρέζα | 0 bovary.gr
Υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι με τα πιο ωραία μαγιό στον Πύργο Πετρέζα | 0 bovary.gr
11|05|2018 12:46
SHARE
CALIN GROUP

Υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι με τα πιο ωραία μαγιό στον Πύργο Πετρέζα


Ένας εμβληματικός πύργος, ένας καταπράσινος κήπος, μια άψογη οικοδέσποινα και οι συλλογές της σεζόν Καλοκαίρι ‘18 των brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Falconeri και Intimissimi Uomo. To τέλειο σκηνικό για το ιδανικό Press Day.

Μια ημέρα γεμάτη μόδα, με πρωταγωνιστές τα λουλούδια, απολαύσαμε όσες (τυχερές) βρεθήκαμε στο Press day της Calin Group, στον Πύργο Πετρέζα. 

Τα made in Italy brands που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ο όμιλος Calin έφεραν πιο νωρίς το καλοκαίρι κι εμείς ήμασταν εκεί για να το υποδεχτούμε. 

Υπέροχες αποχρώσεις, δυναμικές γραμμές, ρομαντικό ύφος, floral prints, θηλυκά κοψίματα και φυσικές ίνες - μετάξι, λινό, βαμβάκι και κασμίρι, αγκαλιάζουν το σώμα με μαγιό, beachwear, εσώρουχα. 

Εμπνευστήκαμε από το θέμα Flower Invasion της Intimissimi – ένα brand που ξεχωρίζει για το σύγχρονο ρομαντικό του ύφος και τα μοναδικά floral prints που προτείνει.

Στα Higlights της συλλογής τα νέα καλοκαιρινά χρώματα Blue Moon και Rose Love των star bralette, Giorgia και Eleonora αντίστοιχα. 

Το Ιntimissimi Uomo, το νέο concept store που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά κέρδισε τις εντυπώσεις με την ποιότητα και τα σχέδια των μαγιό, εσωρούχων, easywear και socks collections. Flamingos και art μοτίβα κυριαρχούν μαζί με easy chic αποχρώσεις και ντύνουν το lifestyle του σύγχρονου δυναμικού άντρα. 

Bελουτέ υφές, μπικίνι σε έντονα χρώματα, updated navy, υψηλά κοψίματα, ολόσωμα με μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη που τονίζουν τη θηλυκότητα, details με φιόγκους, florals, λαχούρια… 
Μαγιό και Beachwear Calzedonia, αλλιώς όλα όσα χρειάζεσαι για τη βαλίτσα των διακοπών. 

Νεανικό ύφος και μποέμ cool vibes αποπνέει η καλοκαιρινή συλλογή εσωρούχων και knitwear της Tezenis – ενώ το brand εμπνέεται από τη Μύκονο και αφιερώνει ένα στράπλες σουτιέν στο ελληνικό, κοσμοπολίτικο νησί. 

Η Falconeri με τη διακριτική καλαίσθητη παρουσία της, τράβηξε τα βλέμματα με τις παστέλ αλλά και γήινες αποχρώσεις και το υψηλό ποιοτικό προφίλ της γυναικείας και αντρική συλλογής που προέρχεται από 100% φυσικές ίνες - μετάξι, λινό, βαμβάκι και κασμίρι.