Mon Tieu: Το ελληνικό Fashion brand που ενώνει τη μόδα με τη γλυπτική | 0 bovary.gr
Mon Tieu: Το ελληνικό Fashion brand που ενώνει τη μόδα με τη γλυπτική | 0 bovary.gr
29|05|2018 14:31
SHARE
MON TIEU

Mon Tieu: Το ελληνικό Fashion brand που ενώνει τη μόδα με τη γλυπτική


Δημιουργία σε τρεις διαστάσεις στο πρώτο fashion show του brand monTieu.

Το απόγευμα της Τετάρτης 02 Μαΐου, επιλεγμένοι καλεσμένοι βρέθηκαν στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή στην Κηφισιά, για να απολαύσουν τη μοναδική στιγμή της ένωσης, Μόδας και Γλυπτικής. 

Εκπρόσωποι του Τύπου, bloggers και άνθρωποι της Τέχνης έδωσαν το παρών προκειμένου να δουν από κοντά τις δημιουργίες του Θεόδωρου Παπαδόπουλου και να ανακαλύψουν πώς οραματίστηκε τη συσχέτιση Μόδας και Γλυπτικής, σε μία επίδειξη η οποία ‘έκλεισε’ με την Αναστασία Περράκη και η Έσθερ Μαστρογιάννη.

Εμπνευσμένος από διάσημα έργα καταξιωμένων Γλυπτών, όπως ο Κώστας Κουλεντιανός, η Parvine Curie και άλλοι, ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος παρουσίασε την πρώτη του Συλλογή με δημιουργίες που ξεχωρίζουν για τα πολυτελή, χειροποίητα υφάσματα τους. Λευκό, μαύρο, χρυσό και κόκκινο συνέθεσαν την κύρια χρωματική παλέτα της Συλλογής monTieu, ενώ η γεωμετρία στις γραμμές αποτέλεσε τον κύριο άξονα της. 

Η επίδειξη, όμως, δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με τόση επιτυχία χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά των χορηγών της βραδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, οι hair experts του AVEDA-TEO Hair Design επιμελήθηκαν το hairstyling των μοντέλων, ενώ το makeup ανέλαβε η MAC Cosmetics. Τα κοσμήματα και τα παπούτσια αποτέλεσαν χορηγία της Eva Papadopoulou και της Migato αντίστοιχα, ενώ η ομάδα του Fashion Workshop by Vicky Kaya συνετέλεσε στο σχεδιασμό της εκδήλωσης.

Οι δημιουργίες του brand monTieu είναι διαθέσιμες στο κατάστημα i-D Concept Stores (Κανάρη 12, 10674, Αθήνα).