AP
AP
MONT BLANC

Η πρώτη κολεξιόν κοσμημάτων της Σαρλότ Κασιράγκι είναι όσο elegant και η ίδια


Η Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της Καρολίνας του Μονακό, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Montblanc.

Η εταιρία με τα πολυτελή κοσμήματα, ρολόγια, είδη γραφής και δερμάτινα είδη λανσάρει τη σειρά «Les Aimants», μια νέα γυναικεία κολεξιόν με κοσμήματα, εμπνευσμένα από την έλξη των αντίθετων στοιχείων.

Η συνεργασία της μάρκας με την brand ambassador και γαλαζοαίματη περιλαμβάνει βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ σε αντίθετα χρώματα και υλικά που δίνουν στις γυναίκες την ελευθερία να προσαρμόζουν πολύπλευρα και σύγχρονα στιλ με το να συνδυάζουν τα αντίθετα με έναν δημιουργικό τρόπο.

 

#CharlotteCasiraghi #MontBlanc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Casiraghi ♡ (@dailycharlottecasiraghi) στις 20 Μάι, 2018 στις 6:58 πμ PDT

Η παρουσίαση έγινε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, όπου η Montblanc μεταμόρφωσε τη Villa La Favorite σε έναν κομψό χώρο όπου τα αντίθετα έλκονται, προκαλώντας την αντίθεση των χρωμάτων, των υφών και των σχεδίων της κολεξιόν.

Getty Images
Getty Images

«Les Aimants» σημαίνει εραστές αλλά και μαγνήτες. Τα κοσμήματα είναι σοφιστικέ, κομψά και δημιουργημένα με μεγάλη φροντίδα.

AP
AP

Το ντεμπούτο της Σαρλότ Κασιράγκι στον σχεδιασμό κοσμημάτων θα ενέκρινε η Νάνσυ Κούναρντ, από την οποία εμπνεύστηκε η γαλαζοαίματη τα σχέδια.

AP
AP

Η Νάνσυ Κούναρντ ήταν ποιήτρια, συγγραφέας και πολιτική ακτιβίστρια. Ήταν style icon του 1920 και η επιτομή της μοντέρνας γυναίκας στις μέρες της.

Getty Images
Getty Images