Τέσσερα ολόφρεσκα brands που αξίζει να δεις στο Fashion Room Service της Θεσσαλονίκης | 0 bovary.gr
Τέσσερα ολόφρεσκα brands που αξίζει να δεις στο Fashion Room Service της Θεσσαλονίκης | 0 bovary.gr
22|05|2018 12:19
SHARE
FASHION ROOM SERVICE

Τέσσερα ολόφρεσκα brands που αξίζει να δεις στο Fashion Room Service της Θεσσαλονίκης


To Fashion Room Service ανεβαίνει Θεσσαλονίκη και το fashion κοινό της πόλης ετοιμάζεται για το μεγάλο πάρτι!

Το ραντεβού έχει κλείσει για τις 23 Μαϊου. Τόπος συνάντησης το Colors Urban Hotel.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας, στις 27 Μαρτίου (ήμασταν κι εμείς εκεί) το Fashion Room Service θα βρεθεί στα δωμάτια του COLORS URBAN HOTEL από τις 18:00 έως τις 23:00 την Τετάρτη, με πολλές πολλές εκπλήξεις!

Εμείς ξεχωρίσαμε τέσσερα φανταστικά νέα fashion brands που συμμετέχουν στo Fashion Room Service της Θεσσαλονίκης και πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε!

Είναι φρέσκα, ανερχόμενα και με πολλές νέες ιδέες. 

MVM Swimwear

Ξεκινάμε από το απόλυτο καλοκαιρινό brand το οποίο έχει παρουσιαστεί και στη βρετανική Vogue! Δεν είναι άλλο από το MVM Swimwear, το ελληνικό label με μαγιό και beachwear με την έντονα θηλυκή γραμμή. Τη σχεδίαση και το πατρόν των μαγιό επιμελείται η ομάδα του brand, ενώ η παραγωγή ανατίθεται σε έμπειρους συνεργάτες στην Ελλάδα. Επίσης επειδή υποστηρίζουν την πρακτική του ethical fashion, επιλέγουν οικολογικά υφάσματα ECONYL που παράγονται 100% από ανακυκλώσιμα υλικά. 

Pikralida Jewelry Design

Το Pikralida Jewelry Design είναι ένα label κοσμημάτων με έντονα boho αισθητική και έχει έδρα τα Τρίκαλα. H Όλγα Γουλιώνη είναι η δημιουργός πίσω από το brand κοσμημάτων τα οποία είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Η τελευταία συλλογή ονομάζεται “Marrakech” η οποία είναι ένα εξωτικό ταξίδι στο Marrakech, την πολύχρωμη πόλη του Μαρόκου. Βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής είναι το ξύλο, τα μεταλλικά στοιχεία συνδυασμένα με ημιπολύτιμες και κεραμικές πέτρες σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς. 

Christina Malle Bags

Η ιστορία πίσω από τη δημιουργία του brand Christina Malle Bags έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί ξεκίνησε από ένα λάθος! Συγκεκριμένα το 2015, όταν ένα αποτυχημένο μαξιλάρι το οποίο έφτιαχνε η σχεδιάστρια έγινε μια επιτυχημένη τσάντα και άνοιξε τον δρόμο των “Christina Malle Bags”. Ένα στοιχείο που θα παρατηρήσετε ότι κυριαρχεί στις τσάντες είναι το «μάτι» (evil eye) το οποίο δίνει μια ξεχωριστή πινελιά στο αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών.

Laskarina 

Το Laskarina μετρά μόλις ένα χρόνο ζωής και το όνομα του label προέρχεται από την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα η οποία ήταν ηρωίδα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Σύμβολο γενναιότητας και κουράγιου, η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα αποτελεί την κύρια έμπνευση της συλλογής με κοσμήματα τα οποία έχουν έντονα φολκλόρ λεπτομέρειες.

Εκτός από τα παραπάνω τέσσερα brands, στο Fashion Room Service θα συμμετάσχουν και πολλά ακόμη αγαπημένα!