Splash News
Splash News
GIGI HADID

H Τζίτζι Χαντίντ έμοιαζε με άγγελο μέσα σε λευκό μεταξωτό φόρεμα σε έξοδό της


Είναι ένας από τους αγαπημένους αγγέλους της Victoria's Secret.

Έτσι δεν γινόταν να λείπει από την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο Backstage Secrets. Ένα βιβλίο γεμάτο φωτογραφίες και backstage από τα Victoria’s Secret shows των τελευταίων 10 χρόνων από τον φωτογράφο Russell James. To event πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη στις 31 Μαΐου και φυσικά το super model δεν πέρασε απαρατήρητο.

Η Τζίτζι έκανε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της και ήταν πραγματικά εκθαμβωτική.

Το 23χρονο μοντέλο εντυπωσίασε τα πλήθη μέσα σε ένα λευκό, μεταξωτό φόρεμα της Vivienne Westwood. Το φόρεμα ήταν υπέρκομψο και ακραία θηλυκό, μίντι, σε Α γραμμή, με δέσιμο στο λαιμό και σχίσιμο στο πλάι για να αποκαλύπτει τα καλλίγραμμα πόδια της. Η Τζίτζι επέλεξε να το συνδυάσει με ψηλοτάκουνες γόβες από βελούδο σε μεταλλική απόχρωση.

Η μεταξένια κορδέλα στον λαιμό αλλά και οι λάμψεις του φορέματος το έκαναν vintage και μας ταξίδεψαν στην εποχή του παλιού Χόλιγουντ.

Το λουκ ολοκλήρωσε με διαμαντένια κοσμήματα. Τα μαλλιά της έπεφταν στους ώμους της σε χαλαρές βαγκ, ενώ το μακιγιάζ της κινούνταν σε φυσικούς τόνους και φλέρταρε με τις λάμψεις.

Η Τζίτζι μοιράστηκε φωτογραφίες του βιβλίου μέσα από Instagram Stories και έδειξε στους 40 εκατομμύρια ακόλουθους, τις αγαπημένες της σελίδες.

«Το παιδικό μου όνειρο ήταν πάντα να είμαι στο show της VS και να με φωτογραφήσει ο RJ στο παρασκήνιο».

Φυσικά όλα τα διάσημα μοντέλα του brand VS ήταν εκεί και αποθεώθηκαν. Η εμφάνιση της Τζίτζι μας ενθουσίασε και θα προσπαθήσουμε να την αντιγράψουμε στο επόμενο επίσημο κάλεσμα.