Funky Buddha x Privé Revaux -Στο launch party της χρονιάς δοκιμάσαμε τα πιο funky γυαλιά του καλοκαιριού | 0 bovary.gr
Funky Buddha x Privé Revaux -Στο launch party της χρονιάς δοκιμάσαμε τα πιο funky γυαλιά του καλοκαιριού | 0 bovary.gr
05|06|2018 12:10
SHARE
PRIVE REVAUΧ

Funky Buddha x Privé Revaux -Στο launch party της χρονιάς δοκιμάσαμε τα πιο funky γυαλιά του καλοκαιριού


Dress code: Beachwear

Οι οδηγίες στην πρόσκληση του πιο καλοκαιρινού πάρτι ήταν σαφείς. Φορέστε το μαγιό ή το καφτάνι και ξεχάστε τα γυαλιά στο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ωστόσο ήταν ότι το πάρτι θα λάμβανε χώρα σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Αττικής. Στο πιο ψηλό σημείο του Πόρτο Ράφτη, την Πέμπτη, 31 Μάϊου η Funky Buddha και το νέο celebrity brand γυαλιών Privé Revaux, διοργάνωσαν ένα υπέροχο launch party

Και όλοι βρλεθηκαν εκεί. Οι πιο cool Influencers, fashion bloggers, You tubers, Style editors, καθώς και αγαπημένοι φίλοι από το χώρο των print και digital media και του ραδιοφώνου. Όλοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε μία μαγική τοποθεσία, με θέα το Αιγαίο πέλαγος, σε ένα party by the pool.

Ανάμεσα σε 100 διαφορετικά σχέδια γυαλιών Privé Revaux, κάθε προσκεκλημένος είχε την ευκαιρία να διαλέξει αυτό που τον εκφράζει και ταιριάζει στο δικό του στυλ. (Εμείς πάντως διαλέξαμε τα πιο cool).

Εμπνευστής του brand είναι ο διάσημος ηθοποιός & τραγουδιστής Jamie Foxx!

 

 

Μαζί με τον οσκαρικό ηθοποιό, οι 2  διάσημες stars του Hollywood, Ashley Benson & Hailee Steinfield, είναι οι ambassadors της γυναικείας σειράς που μέχρι τώρα έχουν λατρέψει οι διασημότερες celebrities όπως Jennifer Lopez, Emily Ratajkowski, Cara Delevingne, Blake Lively.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι κάθε χειροποίητο ζευγάρι PRIVE REVAUΧ με polarized φακούς κοστίζει μόνο 39,95€!

Παράλληλα, στο event Funky Buddha x Privé Revaux οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να δουν την beachwear collection της Funky Buddha SS18 και να φωτογραφηθούν με αυτή!