Sun Of  A Beach -Κόψαμε εισιτήριο και στρώσαμε πετσέτες στην πιο καλοκαιρινή κρουαζιέρα | 0 bovary.gr
Sun Of A Beach -Κόψαμε εισιτήριο και στρώσαμε πετσέτες στην πιο καλοκαιρινή κρουαζιέρα | 0 bovary.gr
SUN OF A BEACH

Sun Of A Beach -Κόψαμε εισιτήριο και στρώσαμε πετσέτες στην πιο καλοκαιρινή κρουαζιέρα


Το καλοκαίρι ξεκινά και επίσημα με τον πιο γιορτινό τρόπο.

Την τελευταία ημέρα του Μαΐου, το κέντρο του Κολωνακίου ξεχείλιζε από γέλια και μουσική, σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας party. Εκείνο του ελληνικού brand Sun Of A Beach, που έχει δώσει το δικό του στίγμα και πολύ χρώμα στα καλοκαίρια μας.

Και κάπως έτσι σήμανε και επίσημα η έναρξη του φετινού καλοκαιριού.

Εκπρόσωποι του Τύπου, bloggers και λαμπερές παρουσίες από το χώρο του θεάματος άφησαν για λίγο στην άκρη τη ρουτίνα της καθημερινότητας, πήραν το μαγικό εισιτήριο στα χέρια τους και «επιβιβάστηκαν» στο Sun Of A Beach ferry για ένα party διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Εκεί βρέθηκε φυσικά και το Bovary.

Το rooftop του showroom, όπου έλαβε χώρα το party, μετατράπηκε στο πιο διασκεδαστικό κατάστρωμα πλοίου με σωσίβια και μικρά και μεγαλύτερα σημαιάκια τοποθετημένα τριγύρω ενώ το πολύχρωμο φουγάρο και το παραδοσιακό μπαρ που είχε στηθεί στο χώρο ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αίσθηση των διακοπών και του ταξιδιού.

 

Προορισμός; To μαγευτικό νησί του στιλ! Εκεί οι διάσημες, πολυτελείς πετσέτες θαλάσσης του Sun Of A Beach κόσμησαν το χώρο με ένα εντυπωσιακό installation που ενθουσίασε τους πάντες και έκλεψε την παράσταση. Είδαμε και θαυμάσαμε την νέα συλλογή της εταιρίας με τα πανέμορφα tropical prints, παραδοσιακά Ελληνικά μοτίβα με μοντέρνες πινελιές και animal τυπώματα, λίγα μόνο από τα κύρια θέματα της SS18 συλλογής.

Πετσέτες θαλάσσης, pouches και άλλα καλοκαιρινά αξεσουάρ έδιναν το τέμπο του πάρτι.

Υπό τις χαλαρωτικές μουσικές επιλογές του Αιμίλιου Νέλλα, οι καλεσμένοι «έπλευσαν» νοητά σε άγνωστες θάλασσες, απόλαυσαν δροσερές μπύρες Heineken Light και έζησαν τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος. Και φυσικά την μετέδωσαν μέσα από τα social media.

Ιδρυμένη το 2012, η εταιρία Sun Of A Beach εμπνέεται από το καλοκαίρι, τα νησιά, την καταγάλανη θάλασσα και τις ολόχρυσες παραλίες της Ελλάδας, δημιουργώντας πετσέτες θαλάσσης, pouches και αξεσουάρ που συνοδεύουν τις πιο υπέροχες αναμνήσεις μας. Η Μελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου, που βρίσκονται πίσω από το γνωστό brand, έχουν κατορθώσει να μετατρέψουν την παραδοσιακή πετσέτα θαλάσσης στο απόλυτο fashion statement αξεσουάρ, τοποθετώντας το Sun Of A Beach στο επίκεντρο της προσοχής κάθε καλοκαίρι.

Από το λογότυπο και τα τυπώματα μέχρι την αδιαπραγμάτευτα άριστη ποιότητα των προϊόντων, το brand αποσκοπεί στη δημιουργία ξένοιαστων, θερινών αναμνήσεων. Χειροποίητα και 100% Ελληνικά, τα προϊόντα Sun Of A Beach κρατούν ζωντανή την καλοκαιρινή ευτυχία και μας συνοδεύουν σε κάθε ταξιδιωτική περιπέτεια.