Oι καλοκαιρινές συλλογές της Pinko ανατρέπουν όλους τους κανόνες του street style | 0 bovary.gr
Oι καλοκαιρινές συλλογές της Pinko ανατρέπουν όλους τους κανόνες του street style | 0 bovary.gr
PINKO S/S 2018

Oι καλοκαιρινές συλλογές της Pinko ανατρέπουν όλους τους κανόνες του street style


Το street style των ‘80s και το power dressing των ‘90s φιλτράρεται μέσα από το DNA της PINKO που με τις S/S 2018 συλλογές της συνθέτει την απόλυτα υβριδική γκαρνταρόμπα της σεζόν και ανατρέπει τους κανόνες.

Τολμηρή, δυναμική, αποφασισμένη. Ενσάρκωση της θηλυκότητας και του glam.

Η γυναίκα της PINKO αποκαλύπτει και εκφράζει κάθε πτυχή της δημιουργικής της προσωπικότητά της και συντονίζεται απόλυτα με την εποχή της μέσα από τις Spring/Summer 2018 συλλογές με υψηλό ενεργειακό φορτίο και urban glam vibe.

Με το motto Active Mash Up η PINKO PRE COLLECTION S/S 18 βάζει στο μπλέντερ streetwear στοιχεία από τα 1980s και τα 1990s, δαντέλα, τροπικά όνειρα και bon ton λεπτομέρειες αναπτύσσοντας μια μοναδική, υβριδική γκαρνταρόμπα.
Bodycon γραμμές που ακολουθούν τη σιλουέτα, tracksuits και φούτερ επανερμηνεύουν την ‘80s εμμονή με το fitness, ενώ oversize tracksuits, technical jackets, δυναμικά logo και λαμπερά φινιρίσματα προτείνουν μια νέα άποψη του urban ghetto style της δεκαετίας του ‘90. Τεχνικές προσθήκες όπως κουκούλες, ελαστικά στριφώματα και logo τυπώματα γειώνουν τη φινέτσα της δαντέλας.

Τοπ και μπλούζες μετατρέπονται σε sport couture sweatshirts εξερευνώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του mix-n-match. Κοψίματα και ασυμμετρίες δίνουν στη συλλογή έναν φουτουριστικό δυναμισμό που επικοινωνεί την κίνηση. Τα χρώματα στιβαρά, δυνατά: λευκό, μαύρο, βασικοί τόνοι, ροζ και φλούο πορτοκαλί, εναλλάσσονται με ακανόνιστα ριγέ μοτίβα και πολύχρωμα ανθισμένα πάτερν.

Η PINKO BLACK S/S 18 Collection αλλάζει απρόσμενα τους κανόνες και ανακαλύπτει την ανάλαφρη και θηλυκή πλευρά του σύγχρονου power dressing, που αποκτά πιο εύκαμπτες φόρμες και μικρότερες αναλογίες. Το Daywear ερμηνεύει το στιλ businesswoman με μια λεπτή δόση ειρωνείας που εκτονώνεται σε lingerie λεπτομέρειες από δαντέλα στην πιο smart&cool εκδοχή της.

Παράλληλα, τα Urban Safari κομμάτια της PINKO BLACK S/S 18 υιοθετούν military glam στοιχεία και απευθύνονται στις σαγηνευτικές εξερευνήτριες των μητροπόλεων. , που αγαπούν τα Ρομαντικά και με couture χροιά τα βραδινά χαρακτηρίζονται από τη διαύγεια που έχουν η δαντέλα και το τούλι, ενώ τόνοι της πούδρας εναλλάσσονται με δυνατό νέον χρώμα και σπάνε κάθε γνωστό κανόνα όταν συνδυάζονται με τα τολμηρά αξεσουάρ της συλλογής PINKO BLACK S/S 18.

Η PINKO UNIQUENESS Spring/Summer 2018 collection είναι ό,τι πιο glam έχει να προτείνει σήμερα το navy look. Την ιστορία για τον έρωτα μιας γοργόνας κι ενός ναύτη διηγείται η συλλογή με όλα τα looks να εκφράζουν την υβριδική φύση και τη ζωή της πρωταγωνίστριας, που είναι μοιρασμένη ανάμεσα στην ακτή και στον βυθό. Ναυτικά σύνολα εμπλουτισμένα με αστραφτερές λεπτομέρειες, ριγέ και denim κομμάτια στολισμένα με micro παγέτες και ρευστές επιφάνειες ντυμένες με πέρλες και μικροσκοπικές κρυστάλλινες χάντρες δημιουργούν μαζί με prints από μπλεγμένα σχοινιά, δίχτυα και απαστράπτουσες άγκυρες -το βασικό μοτίβο της συλλογής- μια ευέλικτη collection που ανταποκρίνεται σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις χωρίς να ξεφεύγει από το θέμα της.

 

Η P-JEAN Spring/Summer 2018 collection της PINKO διαπνέεται από gypset πνεύμα και συνεχίζει και αυτήν τη σεζόν το ταξίδι της ερμηνεύοντας σύγχρονες και κοσμοπολίτικες προτιμήσεις και ευαισθησίες. Το denim έχει τη δική του επικράτεια, ενώ το boho και το folk έχουν έντονα ταξιδιάρικο τόνο ακολουθώντας μια φανταστική διαδρομή που συνδέει την Καλιφόρνια με τη Νότιο Αμερική και την Ίμπιζα.

Το πνεύμα της ζωηρό, μουσικό και μαζί μυστικιστικό, γεφυρώνει τα 1970s με την νέα χιλιετία, όπως ακριβώς το στιλ των πιο διάσημων It Girls της Coachella. Φαρδιά, τύπου gaucho, παντελόνια, πόντσο, oversized σορτς και τζιν μπουφάν συναντούν αέρινες μπλούζες, lingerie φορέματα, ελαφρά κιμονό και καφτάνια που κυματίζουν σε ένα αδιάκοπο mix’n’match γεμάτο αναφορές: ανατολή και δύση, αρσενικό και θηλυκό, μίνι και μάξι.

Η PINKO και η Coca-Cola γιορτάζουν το τρίτο κεφάλαιο της σύμπραξής τους με μια νέα PINKO x Coca-Cola capsule collection -μέρος της Spring/Summer 2018 συλλογής του ιταλικού brand. Αντλώντας έμπνευση από τα εμβληματικά Coca-Cola Pin-Ups, που πρωταγωνίστησαν σε αξέχαστα διαφημιστικά πόστερ, η PINKO δημιούργησε μια συλλογή με μητροπολιτική διάθεση, που αναμειγνύει ναυτικού στιλ κομμάτια, lingerie στοιχεία και street-couture φιγούρες για σύγχρονα Pin Up Girls.

Συνεργασία-έκπληξη είναι η πρώτη PINKO x Hello Kitty capsule collection που βάζει την εμβληματική γατούλα στα essentials του S/S 18. Τα κομμάτια της συλλογής είναι εμπνευσμένα από την Ιαπωνική street culture με hoodies, tracksuits με λογότυπα και bomber jackets, αλλά και T-shirts με ενθέσεις από δαντέλα και στάμπες με τη Hello Kitty στο φανταστικό της ταξίδι στις πιο λαμπερές πόλεις σε όλο τον κόσμο, από το Παρίσι ως το Μαϊάμι.