Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε σε μοναδικούς προορισμούς με τις συλλογές των Women’secret & Springfield  | 0 bovary.gr
Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε σε μοναδικούς προορισμούς με τις συλλογές των Women’secret & Springfield | 0 bovary.gr
13|06|2018 15:12
SHARE
HOLIDAY LOVER

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε σε μοναδικούς προορισμούς με τις συλλογές των Women’secret & Springfield


Amalfi, Capri, Bali και η σαγηνευτική έρημος είναι μερικοί μόνο από τους προορισμούς που θα μας ταξιδέψουν φέτος οι καλοκαιρινές συλλογές της Women’secret -της δημοφιλούς ισπανικής αλυσίδας γυναικείων εσωρούχων, beachwear και αξεσουάρ- και της Springfield -της παγκοσμίου φήμης ισπανικής αλυσίδας νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης- όπως παρουσιάστηκαν στο press launch που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07 Ιουνίου στον εντυπωσιακό χώρο του Aegli Garden (Αίγλη Ζαππείου).

Σε ένα εξωτικό σκηνικό που ταξίδευε τους καλεσμένους στους δημοφιλείς προορισμούς στους οποίους κάνουν αναφορά οι καμπάνιες των δύο brands, σημαντικοί άνθρωποι από τον χώρο της μόδας καθώς και από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο έδωσαν και φέτος το παρών μεταξύ των οποίων οι Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano), Μαρία Γεωργάκαινα, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Βάσω Κολλιδά, Κορίνα Στεργιάδου, Ρένος Ρώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Χριστίνα Ιορδανίδου.

Οι λάτρεις της μόδας, του στυλ και του καλοκαιριού είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες συλλογές SS18 με εντυπωσιακά μαγιό, αξεσουάρ, είδη παραλίας, εσώρουχα, γυναικεία και ανδρικά είδη ένδυσης και υπόδησης σε ένα εξωτικό getaway αφιερωμένο στις καλοκαιρινές διακοπές!

Women’Secret: Holiday Lover Summer Trends
Η συλλογή που περιμένατε είναι εδώ! Φιόγκοι, βολάν, βραχιόλια θα αποτελέσουν τους βασικούς παράγοντες για το επόμενό σας ταξίδι στον παράδεισο. Ρομαντικά και δυναμικά looks από βολάν δημιουργούν εντυπωσιακά  μαγιό και αναδεικνύονται σε καλοκαιρινό σύμμαχο του στυλ. 

Rings Φέτος οι κρίκοι είναι στη μόδα. Ξεχωριστά κομμάτια ενώνονται με υφάσματα και δημιουργούν το νέο sexy! Πρωταγωνιστής είναι τα trikinis ενώ τα ολόσωμα μαγιό θα δημιουργήσουν εξεζητημένα looks.

Bows Οι φιόγκοι βρίσκονται παντού! Σε σούπερ θηλυκά σχέδια και μαγιό από ιδιαίτερα υφάσματα που αποτελούν καινοτομία για φέτος.

One Shoulder Μόνο ως σέξι και αποπλανητικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα one shoulder μαγιό αποτελώντας το «αστέρι» του καλοκαιριού. Κόμποι και ρίγες κολακεύουν κάθε σιλουέτα και τονίζουν τη μέση.