Amrita: Τα ελληνικά σανδάλια που μας μυούν στην τεχνική της γείωσης και της κρυσταλλοθεραπείας | 0 bovary.gr
Amrita: Τα ελληνικά σανδάλια που μας μυούν στην τεχνική της γείωσης και της κρυσταλλοθεραπείας | 0 bovary.gr
15|06|2018 13:27
SHARE
AMRITA

Amrita: Τα ελληνικά σανδάλια που μας μυούν στην τεχνική της γείωσης και της κρυσταλλοθεραπείας


Η πρακτική της γείωσης και η κρυσταλλοθεραπεία συνδυάζονται για πρώτη φορά παγκοσμίως από την Amrita. Το ελληνικό brand παπουτσιών που έχει σκοπό να μας μυήσει σε μια πανάρχαια τεχνική.

Τα σανδάλια είναι χειροποίητα και παράγονται στην Ελλάδα από 100% γνήσιο δέρμα. Ο δερμάτινος πάτος λειτουργεί σαν αγωγός, καθιστώντας δυνατή την πρακτική της γείωσης, τη μεταφορά δηλαδή της φυσικής ενέργειας της γης στο σώμα μας, ενω τα κρύσταλλα που έχουν ενσωματωθεί στα σχέδια, ενισχύουν τα ενεργειακά θεραπευτικά οφέλη ακόμα περισσότερο. H Amrita προσφέρει και τη δυνατότητα εναλλαγής των κρυστάλλων, ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να διαλέξει αυτό που του ταιριάζει ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες.

Η τεχνική της γείωσης έχει επιστημονική βάση και στηρίζεται στην ωφέλιμη ανταλλαγή ηλεκτρονίων μεταξύ του σώματος μας και της γης, η οποία επιτυγχάνεται μέσω των ποδιών.

Αυτή η ανταλαγή της ενέργειας της γης με το σώμα έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, όπως η μείωση της φλεγμονής, του άγχους και του πόνου και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και του μεταβολισμού. Τα ενεργειακά κρύσταλλα απο την άλλη έχουν ποίκιλλες θεραπευτικές ιδιότητες, και η χρήση πρωτοσυναντάται από τους Αρχαίους πολιτισμούς της Ελλάδας και της Αιγύπτου. 

Η Amrita είναι έμπνευση της Κασσάνδρας και της Ανδριάνας Μιχαήλ με την καθοδήγηση της Γεωργίας Μαρκίδη, μητέρα των δύο κοριτσιών με εμπειρία στον χώρο της υπόδησης άνω των 20 ετών.  Οι δύο αδερφές μετά από ενασχόληση με τις εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες θέλησαν να δώσουν στον κόσμο τη δυνατότητα να αποκομίσουν τα πολλαπλά οφέλη της γείωσης και της κρυσταλοθεραπείας στην καθημερινότητά τους, σε κάθε τους βήμα. 

«Η Amrita γεννήθηκε μετά από πολυετή προσωπική αναζήτηση, ενασχόληση με ενεργειακές πρακτικές και ερχόμενη σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς ανά τον κόσμο. Το όνειρό μας είναι να γεφυρώσουμε την ενεργειακή θεραπεία με τη μόδα και να κάνουμε αυτή την τόσο ωφέλιμη πρακτική, προσιτή σε καθημερινή βάση, συμβάλλοντας στην ψυχική και σωματική ευημερία των γυναικών», ανέφερε η Κασσάνδρα Μιχαήλ συνιδρύτρια της Amrita.  

Bρείτε τα Amrita ΕΔΩ