Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ENΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΟΡΕΜΑ

Η Sarah Jessica Parker έβαλε το φόρεμα που ζήλεψαν οι πιο διάσημες fashionista


Το στιλ μοιάζει με ένα σύμπαν με πολλούς πλανήτες. Όπου «πλανήτες», σημειώστε τάσεις.

Κάθε γυναίκα κατοικεί σε έναν διαφορετικό στιλιστικό πλανήτη και εκεί τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν δημιουργήσει έναν (ολο)δικό τους στιλιστικό κόσμο και μας οδήγησαν με τις επιλογές τους σε μονοπάτια του στιλ που δεν είχαμε εξερευνήσει ποτέ. Γυναίκες που με την αυτοπεποίθησή τους φόρεσαν τα ρούχα και δεν άφησαν ποτέ τα ρούχα να τους επιβληθούν. Μια από αυτές τις γυναίκες είναι η Sarah Jessica Parker.

H «Carrie Bradshaw» είναι εδώ και ξαναχτυπά με μια εμφάνιση που έλαβε ενθουσιώδη σχόλια από τον fashion κόσμο.

Το είδωλο του στιλ δεν σταματά να μας εμπνέει: δεν επιλέγει απλά ρούχα που την κολακεύουν. Επιλέγει ρούχα που μας κάνουν να μην ξεκολλάμε τα μάτια μας από πάνω της.

Το «να μιλά ένα ρούχο πάνω σου» δεν είναι αρκετό. Πρέπει να φτιάξεις μια δική σου γλώσσα του στιλ για να βρίσκεις πάντα το ρούχο που σου ταιριάζει. Η Sarah Jessica Parker το έχει καταφέρει.

Το floral φόρεμα της ηθοποιού στην εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη έχει την υπογραφή του brand Maje και κοστίζει περίπου 273 ευρώ.

Τα παπούτσια από την προσωπική της συλλογή, έδωσαν μια δόση λάμψης στο outfit της που μας θύμισε την Carrie που τόσο αγαπήσαμε για τα μαθήματα στιλ που μας παρέδωσε.

Η εμφάνιση της Sarah αποδεικνύει ότι ένα φόρεμα μπορεί να κάνει πολύ εύκολα τη διαφορά. Αρκεί να φορεθεί τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος, με το κατάλληλο attitude. Λεπτόμερεια; Το βιβλίο στο χέρι της ηθοποιού. Αυτό κι αν έκανε τη διαφορά... 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image