Η Vans και η Marvel ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν τους τους “Off The Wall” σούπερ ήρωες | 0 bovary.gr
Η Vans και η Marvel ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν τους τους “Off The Wall” σούπερ ήρωες | 0 bovary.gr
21|06|2018 11:38
SHARE
VANS X MARVEL

Η Vans και η Marvel ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν τους τους “Off The Wall” σούπερ ήρωες


Η Vans ενώνει τις δυνάμεις της με τη Marvel για να δημιουργήσει ένα επικό collaboration το οποίο γιορτάζει τους “Off The Wall” σούπερ ήρωες του Marvel Universe.

Διατηρώντας μια πλούσια κληρονομιά που έχει τις ρίζες της στη δημιουργική έκφραση, η Vans και η Marvel ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να εγκαινιάσουν τη μεγαλύτερη συνεργασία τους μέχρι σήμερα. Γιορτάζοντας τους “Off the Wall’’ σούπερ ήρωες του Marvel Universe, η Vans παρουσιάζει μια μεγάλη συλλογή που αποτελείται από υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ που παρουσιάζουν τους πιο γνωστούς ήρωες της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των Avengers, του Black Panther, του Deadpool, του Iron Man, του Hulk και άλλων! Η συλλογή Vans x Marvel είναι μια επική συνεργασία που αποτελείται από μια συλλογή με ένα τεράστιο line-up η οποία ανταποκρίνεται στους fans όλων των ηλικιών.

Η συλλογή Vans x Marvel ξεκινάει με μια επιλογή ενδυμάτων εμπνευσμένη από τους Avengers. Απεικονίζοντας την ομάδα των σούπερ ηρώων, ένα custom Old Skool έχει σχεδιαστεί με ένα μοναδικό color story που συμβολίζει τον κάθε ένα από τους ήρωες; το έντονο μπλε χρώμα στο μπροστινό μέρος αλλά και το γραφικό που έχει ντύσει το πίσω μέρος του μοντέλου δίνουν έμφαση στον Captain America, ενώ η γλώσσα του Old Skool έχει επανασχεδιαστεί για να μιμηθεί την high-tech πανοπλία του Iron Man. Οι τελευταίες λεπτομέρειες του μοντέλου περιλαμβάνουν ένα ασημένιο δερμάτινο φτερό που λειτουργεί ως Sidestripe στο πλαινό μέρος και παίρνει στοιχεία από το παντοδύναμο Thor και μία έγχρωμη εξωτερική σόλα σε πράσινο και μοβ χρώμα με την υπογραφή του Hulk

Το Authentic παρουσιάζει μια πιο λεπτεπίλεπτη αισθητική, παρουσιάζοντας επιπλέον σούπερ ήρωες της Marvel όπως τον Black Panther, τη Black Widow και τον Spider-Man με prints σε ολόκληρη την επιφάνεια του Vans Authentic που ταιριάζουν με επιλογές από αντρικά t-shirts, καπέλα, σαγιονάρες και κάλτσες καθώς επίσης και με μία ειδική συλλογή ένδυσης για τις γυναίκες που έχει επανασχεδιαστεί με τη χαρακτηριστική σκακιέρα της Vans.

Ο Black Panther, ο Hulk και ο Spider-Man εμφανίζονται και πάλι στη συλλογή με δικά τους μοντέλα. Σχεδιασμένο από ανθεκτικό υλικό, μεταλλικά στοιχεία και ανάγλυφα διακοσμητικά, το Black Panther Sk8-Hi έχει αναφορές στο χαρακτηριστικό μεταλλικό κοστούμι του King T'Challa. Ο Black Panther κάνει άλλη μια εμφάνιση στο Vans x Marvel t-shirt και Torrey μπουφάν συνδυάζοντας στοιχεία και γραφικά από τα κλασικά comics με vintage γραφικά της Vans. 

Το Classic Slip-On προβάλλει την καταπληκτική δύναμη του Hulk καθώς τα πόδια του ξεπροβάλλουν από την κλασική σκακιέρα τoυ χαρακτηριστικού αγαπημένου sneaker της Vans χωρίς κορδόνια. Οι οπαδοί του Hulk μπορούν να απολαύσουν τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου head-to-toe look, καθώς έχει δικό του καπέλο, t-shirt και κάλτσες ενώ η γυναίκα Hulk κάνει το ντεμπούτο της στην συλλογή Vans x Marvel, έχοντας το δικό της φούτερ με κουκούλα και t-shirt. 

Οι υπεράνθρωπες ικανότητες του Spider-Man αποτυπώνονται πλήρως στο Classic Slip-On sneaker, ενώ τα μοτίβα του ιστού της αράχνης και τα χρώματα επηρεάζουν το σχεδιασμό επιπλέον ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων και αξεσουάρ της συλλογής. O Venom αντεπιτίθεται στα ζωντανά χρώματα του Spider-Man με μια πιο μικρή συλλογή ενδυμάτων που την χαρακτηρίζει το χαρακτηριστικό χαμόγελο του Super Villain. 

Ο Deadpool κάνει μια εμφάνιση έκπληξη στη συλλογή Vans x Marvel με μια ειδική χρωματιστή έκδοση του Sk8-Hi. Με λεπτομέρειες από ανθεκτικό δέρμα σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, το πάνω μέρος του Sk8-Hi είναι εμπνευσμένο από το κοστούμι του Deadpool, ενσωματώνοντας σχεδιαστικά τα όπλα του ήρωα όπως τα katana και ninja stars για επιπλέον προστασία από τους εχθρούς.

Οι γυναίκες της Marvel παρουσιάζουν τα δικά τους σύνολα μέσα στη συλλογή Vans x Marvel, παρουσιάζοντας μοναδικά σχέδια και signature χρώματα σε όλη την συλλογή γυναικείων ενδυμάτων, αξεσουάρ και υποδημάτων. Το Classic Slip-On αποτίει φόρο τιμής στη Black Widow έχοντας στο άνω μέρος του λείο νάιλον και στην περιμετρική εξωτερική σόλα μαύρο χρώμα και ανάγλυφα στοιχεία όπως το κοστούμι της. Το λογότυπο της Black Widow διακοσμεί το επάνω μπροστά μέρος και σκιαγραφείται με κόκκινο χρώμα για μια έξυπνη αντίθεση και ο καμβάς στα πλαινά βάζουν τις τελευταίες πινελιές σε αυτό το μυστηριώδες στυλ. 

Οι ηρωικές αποχρώσεις της Captain Marvel ενδυναμώνουν το Sk8-Hi με κόκκινο suede και μπλε καμβά στο πάνω μέρος, ενώ το χρυσό χρώμα καλύπτει το Sidestripe και τονίζει το πίσω σημείο του Sk8-Hi με το χρυσό χαρακτηριστικό αστέρι, το αγαπημένο έμβλημα της Captain Marvel. Η Captain Marvel κάνει το ντεμπούτο της στην ένδυση της Vans x Marvel με ένα crew φούτερ και t-shirt που παρουσιάζουν το δικό της λογότυπο "Off The Wall"; τα χρώματα και η εικονογραφία του κοστουμιού της εμπνέουν τη δημιουργία των σακιδίων και αξεσουάρ. 

Οι γυναίκες της Marvel ενώνονται για τη δημιουργία ενός μοναδικού εικαστικού του οποίο απεικονίζεται στο Authentic και σε μια ποικιλία γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Το γεμάτη δράση print παρουσιάζει τις αξέχαστες ηρωίδες όπως η Medusa, η Scarlet Witch, η Storm και πολλές άλλες!

Τα παιδιά και τα νήπια μπορούν να μπουν στη δράση με τη δική τους συλλογή ένδυσης και υπόδησης της Vans x Marvel. Τα κυριότερα σημεία της συλλογής περιλαμβάνουν επιλογές υποδημάτων μόνο για παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του Sk8-Hi Zip που παρουσιάζει τον Spider-Man, το Authentic με τις γυναίκες ηρωίδες της Marvel σε έντονα χρώματα και το Classic Slip-On με τον Baby Groot πάνω στο εικονικό μοτίβο σκακιέρας της Vans.

Η συλλογή Vans x Marvel είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens, Athens Metro Mall, στο Attica City Link, Notos Θεσσαλονίκης και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.