@Chanel
@Chanel
21|06|2018 13:45
SHARE
LOOK BY CHANEL

Μια Γαλλίδα ηθοποιός μας δείχνει πώς να φορέσουμε την τουνίκ αλά Chanel


Τουνίκ. Σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα του καλοκαιριού. Από το πρωί στις παραλίες, έως αργά το βράδυ για τις χαλαρές και όχι μόνο βόλτες. 

Γιατί μπορεί μια αέρινη τουνίκ να φορεθεί στη βόλτα στο νησί, αλλά μπορεί επίσης να αποτελέσει το κομμάτι εκείνο που θα απογειώσει ένα λουκ σε μια επίσημη εμφάνιση. Και όχι μόνο στο νησί. 

Οπως ακριβώς έκανε η Clémence Poesy, η Γαλλίδα ηθοποιός που φόρεσε την τουνίκ μια ζεστή κατά τα άλλα βραδιά στο Παρίσι, με flare jeans και peep toe ψηλοτάκουνα. Η τουνίκ, έφερε την υπογραφή Chanel (από τη συλλογή Cruise 2018/2019). Σε κλασική γραμμή, είχε όλα τα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στο γαλλικό Οίκο μόδας, τουίντ και τρουακάρ μανίκια αλλά και τις δυο τσέπες με το χαλαρό άνοιγμα για να μπορεί κάθε γυναίκα να βάζει τα χέρια της εκεί και να παίρνει το κορμί της τη στάση εκείνη που κατά τον Karl Lagerfeld προσδίδει δυναμικότητα.  Οι κόκκινο-μπλε λεπτομέρειες, μικρό αλλά απαραίτητο παιχνίδισμα, ενώ το βαθύ μεν, με διακριτικό άνοιγμα δε, σκίσιμο στο ντεκολτέ έκαναν την Clémence Poesy να μοιάζει σαν να έχει μόλις επιστρέψει από τη βόλτα της στην Κρουαζέτ. Κόκκινη κλασική Chanel και η τσάντα της, ενώ με υπογραφή Chanel και το φυσικό μακιγιάζ της. 

Ενα τέλειο λουκ για τις «Χρυσές (σ.σ. και καλοκαιρινές) Νύχτες» / «Les Nuits en Or» της Ακαδημίας César, την κινηματογραφική γιορτή των καλύτερων μικρού μήκους ταινιών της χρονιάς από όλο τον κόσμο.