HERMES
HERMES
ΗΕRMES S/S 2019

Η αθόρυβη πολυτέλεια στην ανδρική συλλογή του οίκου Hermès για το καλοκαίρι του 2019


Η Men’s fashion Week βρίσκεται σε εξέλιξη και οι δημιουργίες των σχεδιαστών τώρα απευθύνονται σε γνήσια αρσενικά.

Αυτή τη φορά ο οίκος Hermès επέστρεψε για να παρουσιάσει την νέα ανδρική ready -to-wear συλλογή του για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2019 και κέρδισε τις πιο θετικές εντυπώσεις στο Παρίσι. Σε ένα ονειρικό σκηνικό, σαν μια όμορφη γειτονιά του Παρισιού με κρεμασμένα ρούχα από τα μπαλκόνια, ξεκινά ένας ελεύθερος διάλογος από σχήματα, γραμμές και σχέδια.

Η ενέργεια του καθαρού χρώματος ανακατεύεται με την ποίηση των πιο «ήσυχων» τόνων. Η συλλογή sporty και chic με τα σύνολα να συνδυάζουν τα πιο σοφιστικέ χρώματα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ για το βράδυ, γκρίζο, ώχρα, dusty ροζ, κίτρινο και χρυσαφένιο, ποπ πορτοκαλί, αλλά και, κεραμιδί.

English green, pepper, γκριζομπλέ, μπλε του μεσονυκτίου, έντονο γαλάζιο, σοκολατί, είναι μόνο μερικά από τα χρώματα που πέρασαν από το runway και «έβαψαν» το πιο στιλάτα μπουφάν, παντελόνια και μπλούζες. Δερμάτινα τζάκετ με χρωματιστά φερμουάρ σε αντίθεση.

Παρκά με μεσαίο μήκος και επένδυση, κουκούλες και μεταλλικές διακοσμητικές λεπτομέρειες θα διασφαλίσουν το στιλ και το elegnace σε όλες τις καιρικές συνθήκες- καπρίτσια της επόμενης άνοιξης.

Από την άλλη τα κλασικά πουκάμισα συνδυάστηκαν με τις πιο απρόσμενες αποχρώσεις στο show όπως ένα έντονο κίτρινο παντελόνι.

Οι μπλούζες και τα φούτερ στο show έκαναν την διαφορά με τα μοντέρνα ανοίγματα με φερμουάρ στο στήθος, την ριμπ ύφανση, τα μίνιμαλ κεντήματα και μοτίβα.

Στην συνέχεια τα μοντέλα φόρεσαν καρό και πολύχρωμες ρίγες και γεωμετρικά μοτίβα στόλισαν κομμάτια σε πράσινο και μπλε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μπλούζες με γιακά και φερμουάρ, αισθητική που θύμιζε παίκτες του γκολφ. Για το καλοκαίρι οι τόνοι έπεσαν με πλεκτά σε υπόλευκους τόνους να συνοδεύουν παντελόνια με τυπώματα που θυμίζουν snake skin και chunky σανδάλια. Τα κύρια αξεσουάρ που είδαμε στο show της Véronique Nichanian ήταν τα τσαντάκια μέσης φορεμένα χιαστί, οι μεγάλες τσάντες ταξιδιού σε σκούρα χρώματα και εφέ sprey.

Χρησιμοποιήθηκαν τα πιο ντελικάτα, πολυτελή και δροσερά υφάσματα, όπως βαμβάκι, λινό, μετάξι, δέρμα και έδωσαν ένα luxurious touch.

Η συλλογή, νεανική, αθλητική και πολύ γοητευτική.

Δείτε τα ωραιότερα look της συλλογής.