Zara
Zara
TRF MEANING

Εσύ ήξερες τι σημαίνουν τα αρχικά ΤRF της ενότητας των Zara; -Σίγουρα έχεις ψωνίσει από εκεί


Αν και εσείς κάνετε συχνά αγορές από τα Zara, ξέρετε ότι εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις τάσεις και μάλιστα έγκαιρα και σε προσιτές τιμές.

Ξέρετε ότι είναι το ιδανικό μέρος για μάξι φορέματα, κοστούμια με χρώμα, αλλά και tailored πουκάμισα. Αν είστε «Ζara Lover» σίγουρα θα έχετε προσέξει το τμήμα TRF.

Συνήθως θα το βρείτε στο πίσω μέρος του μαγαζιού και τα κομμάτια των συλλογών του χαρακτηρίζονται από πιο χαμηλές τιμές.

Το TRF δεν είναι ακριβώς κομμάτι της βασικής γυναικείας συλλογής, όμως κάθε shopper περνάει και από εκεί κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά ή χαζεύοντας στο site.

Γνωρίζατε όμως τις σημαίνουν τα αρχικά ΤRF; Aν είχατε αναρωτηθεί -πιθανόν την ώρα που βρίσκεστε με μια αγκαλιά ρούχα στο δοκιμαστήριο ή καθώς κάνετε προσθήκες στο ηλεκτρονικό σας καλάθι-, σας έχουμε την απάντηση.

Ζara

Το TRF είναι μια συντομογραφία της λέξης Trafaluc, το όνομα του τμήματος στο σύνολό του.

Αν νομίζετε ότι αυτό σημαίνει κάτι σούπερ stylish στα ισπανικά, δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε. Το press Department του Zara εξηγεί ότι η λέξη Trafaluc δεν σημαίνει τίποτα το συγκεκριμένο, είναι μόνο το όνομα της συλλογής.

Αλλά αν σας αρέσουν οι πιο τολμηρές τάσεις κάθε σεζόν τότε αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνετε τις αγορές σας.

Zara

Η TRF είναι μια συλλογή με μια πιο τολμηρή αισθητική. Περιλαμβάνει statement κομμάτια όπως μπλουζάκια με σύνθημα, υπερμεγέθη hoodies, τα τυπωμένα φορέματα και τα co-ords, καθώς και τα πιο εντυπωσιακά denim.

Απευθύνεται σε πιο νεαρές γυναίκες, γι' αυτό και οι τιμές είναι πιο χαμηλές από εκείνες του Zara Woman και Basic, οι οποίες είναι οι πιο chic και κλασικές επιλογές.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά το τμήμα στόχευε σε έφηβες και γυναίκες στα 20s τους, πλέον το Τrafaluc έχεi γίνει το go-for για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και να πειραματιστούν με τα trends χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Από τα εμπνευσμένα από τον Balenciaga αθλητικά μέχρι τα ξεχωριστά φορέματα, είναι ιδανικό αν θέλετε να αντιγράψετε ένα street style look που είδατε και δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας.

Zara