Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΣΤΟ SHOW GIAMBATTISTA VALLI

Το φόρεμα-όνειρο της Ολίβια Παλέρμο στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι


Το στιλ μοιάζει με μια «επιστήμη» που ερευνά όλα τα ερεθίσματα που την περιβάλλουν. Οι τάσεις δεν είναι τίποτε άλλο από δοκιμές και πειράματα.

Η επιρροή τους εξαρτάται από τις δικές μας επιλογές. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν το στιλ ως αντικείμενο προσωπικής έρευνας και δεν εφησυχάζουν.

Δεν περιμένουν να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις, ούτε τις ακολουθούν με κλειστά τα μάτια. Γίνονται οι ίδιες trendsetters και δείχνουν τον δρόμο.

Η Οlivia Palermo είναι μια από αυτές τις γυναίκες που κάτι νέο έχουν να πουν όταν μιλούν για μόδα.

Η fashion blogger και σχεδιάστρια δεν υιοθετεί αβίαστα κάθε νέα τάση. Αν το έκανε αυτό, τότε οι εμφανίσεις της μετά από κάποιο διάστημα δεν θα φαίνονταν τόσο ενημερωμένες. Κι όμως, η Οlivia καταφέρνει κάτι εκπληκτικό. Να δείχνει πάντα συντονισμένη με τις τρέχουσες τάσεις, ακόμα κι όταν βλέπουμε μια εμφάνισή της, μήνες πριν. Δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της στο show του οίκου Giambattista Valli για την collection για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019 κατά τη διάρκεια της Haute Couture Fashion Week στο Παρίσι.

Η Olivia Palermo επέλεξε φόρεμα του οίκου, με floral, λιλά κεντήματα πάνω σε διαφάνεια και φτερά και -κεντημένες- πέτρες, συνδυασμένο με μαύρα oxfords και μίνιμαλ κοσμήματα.

To φόρεμα της Olivia Palermo συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο δύο μεγάλες τάσεις της σεζόν και η ίδια μαγνήτισε τα βλέμματα με την φρεσκάδα και την ανεπιτήδευτη νεανικότητά της. Ενα floral φόρεμα υψηλής ραπτικής δεν μπορεί παρά να μοιάζει με ένα μικρό έργο τέχνης με γοητεία και αέρα άλλης εποχής.

 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image