Instagram @coach
Instagram @coach
SELENA GOMEZ x COACH

H Σελένα Γκόμεζ στην φθινοπωρινή καμπάνια της Coach με την τσάντα που θέλουμε να κρατήσουμε


Η Σελένα Γκόμεζ επέστρεψε με την τρίτη της καμπάνια για τον οίκο Coach και μία μόνο ματιά στις φωτογραφίες θα σας κάνει να θέλετε να αποκτήσετε αυτές τις τσάντες πρώτες.

Η διαφημιστική καμπάνια του label αποτίει φόρο τιμής στην πατρίδα της Coach, που δεν είναι άλλη από τη Νέα Υόρκη, με ένα εκλεκτικό μίγμα vintage prints, ρομαντικών φορεμάτων από δαντέλα, biker jackets και shearling coats σε στιλ teddy-bear που η Σελένα αγαπάει και πάντα ήταν μεγάλη φαν τους.

Ενώ τα ρομαντικά φορέματα της σταρ δεν γίνεται να περάσουν με τίποτα απαρατήρητα, η νέα γραμμή τσάντας με το signature print της Coach έκλεψε τις εντυπώσεις.

Παρουσιάζει την κληρονομιά της Coach με έναν σύγχρονο τρόπο, με μυστηριώδη τριαντάφυλλα, πεταλούδες και άλλα έντομα και floral νεκροκεφαλές, τα οποία ονειρεύτηκαν και δημιούργησαν ο σχεδιαστής Stuart Vevers και η καλλιτέχνις Chelsea Champlain. Η τσάντα από δέρμα συνοδεύεται από τρουκ και λεπτομέρειες από κρόσσια.

Η ποπ σταρ εμφανίζεται με λουκ νεανικά και παράλληλα κομψά και θηλυκά. Με τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο και το μακιγιάζ της απλό, με έμφαση στα μάτια και ροζ juicy χείλη.

Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στα κομμάτια σκούρες και σοφιστικέ αποπνέουν μυστήριο και αισθησιασμό. 

Steven Meisel/Coach
Steven Meisel/Coach

«Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο προωθήσαμε τη «συμμορία» της Coach αυτή τη σεζόν για να είναι μοναδική, διαφορετική και πάνω από όλα να έχει cool attitude», εξηγεί ο Vevers, ο οποίος συνεργάστηκε επίσης με τους πρεσβευτές του brand Timmy Xu, Guan Xiao Tong και Kiko Mizuhara.

 

 

«Είναι ο τρόπος που βλέπω τους ανθρώπους εδώ στη Νέα Υόρκη να απολαμβάνουν να φορούν τα ρούχα, κάτι το οποίο μου είναι πραγματικά οικείο».

Την Σελένα Γκόμεζ καθώς και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της καμπάνιας, φωτογράφισε ο Steven Meisel.

Με τη συμμετοχή της Γκόμεζ και πλήθος μοντέλων και brand ambassadors από όλο τον κόσμο, η καμπάνια του Fall 2018 φέρνει σε επαφή τoυς ορίζοντες της Νέας Υόρκης, με θηλυκά φορέματα και λεπτομέρειες από Δύση.

 

 

Το ρομαντικό και νοσταλγικό όραμα του Vevers βοήθησαν να πάρει ζωή, ο Fabien Baron, δημιουργικός διευθυντής της φωτογράφισης, ο Guido Palau, hair stylist που ανέλαβε τα μαλλιά και η Pat McGrath, που δημιούργησε το μακιγιάζ. Η καμπάνια είναι τόσο όμορφη που μας έβαλε για μια στιγμή σε φθινοπωρινό mood, ενώ ανυπομονούμε να κρατήσουμε την It bag.

 

 

Steven Meisel/Coach
Steven Meisel/Coach
Steven Meisel/Coach
Steven Meisel/Coach
Steven Meisel/Coach
Steven Meisel/Coach
Steven Meisel/Coach
Steven Meisel/Coach