Η Toms και η Disney ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια limited συλλογή για πριγκίπισσες | 0 bovary.gr
Η Toms και η Disney ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια limited συλλογή για πριγκίπισσες | 0 bovary.gr
03|07|2018 16:45
SHARE
DISNEY X TOMS

Η Toms και η Disney ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια limited συλλογή για πριγκίπισσες


Η πιο eye candy συλλογή που βγήκε ποτέ θα σε κάνει να θέλεις να γίνεις ξανά παιδί, αλλά και να προσφέρεις ακόμα πιο πολύ σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η νέα συλλογή TOMS από κλασσικές DISNEY πριγκίπισσες θα σου το αποδείξει.

Μάλλον με αφορμή τα μακροβούτια που πλησιάζουν, η TOMS κάνει ''βουτιά'' στο παλιό αρχείο της Walt Disney και ανακαλύπτει μια σειρά από κλασικά σκίτσα των χαρακτήρων της Disney, από την δεκαετία του 30’. Τα αυθεντικά σχέδια στα οποία βασίστηκαν οι πιο κλασσικές αγαπημένες μας ταινίες της Disney

Η συνέχεια είναι απλή: Η Σταχτοπούτα, η Ωραία Κοιμωμένη και η Χιονάτη μαζί και η παρέα τους, μεταμορφώνονται στην limited συλλογή για γυναίκες και παιδιά της DISNEY X TOMS για το Φθινόπωρο 2018. 

Τα original animator σκίτσα από το αρχείο την ονειρικής Disney σχεδίασαν μια ομάδα νέων γυναικών μεταξύ του 1930 έως του 1959.  

Αυτές οι γυναίκες ευθύνονται για την απίστευτη λεπτομερείς μαγεία που ακόμα εκπέμπουν τα classic Disney films.

Η TOMS εμπνεύστηκε από αυτές τις ιστορικές δημιουργίες και κρατώντας τα αυθεντικά τους σκίτσα κυκλοφόρησε μια συλλογή αφιερωμένη στην δουλειά τους, που τόσα χρόνια διαμορφώνει τις αναμνήσεις τόσων παιδιών. 

Η Χιονάτη μαζί με τους φίλους της, Gus και Jaq, η Ωραία Κοιμωμένη με την μαγική της νονά και η Χιονάτη με όλη την παρέα των επτά νάνων, γίνονται κλασσικές Alpargata εσπαντρίγιες αλλά και slip-on Avalons.

 Οι κλασσικοί χαρακτήρες που τόσο αγαπήσαμε κυκλοφορούν σε μια limited edition συλλογή που εύχεται τα κορίτσια του σήμερα να κυνηγήσουν και αυτά τα όνειρά τους και να γράψουν την δική τους ιστορία.

Κυκλοφορούν σε επιλεγμένα καταστήματα και στα TOMS flagship stores και online στο toms.gr.

Όπως πάντα, με κάθε αγορά Disney x TOMS ή TOMS προσφέρει σε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. One for One®