Ακολούθησε τα trends του καλοκαιριού και γίνε η βασίλισσα της παραλίας | 0 bovary.gr
Ακολούθησε τα trends του καλοκαιριού και γίνε η βασίλισσα της παραλίας | 0 bovary.gr
04|07|2018 10:00
SHARE
ACCESSORIZE

Ακολούθησε τα trends του καλοκαιριού και γίνε η βασίλισσα της παραλίας


Εδώ θα μάθεις τα πάντα για τις “must have” beachwear συλλογές! 

Η φετινή καλοκαιρινή σεζόν έχει αμέτρητες επιλογές για να δημιουργήσεις το απόλυτο summer look που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις όπου και αν βρίσκεσαι! 

Έντονα χρώματα; Check. Παιχνιδιάρικα μοτίβα; Check. 

Είτε είσαι fan του boho στυλ είτε η καρδιά σου ανήκει σε πιο tropical patterns, το σίγουρο είναι ότι τα φετινά μαγιό και beachwear θα σε συναρπάσουν και θα σε ταξιδέψουν σε εξωτικά μέρη και γαλαζοπράσινα νερά. 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζουμερά τροπικά φρούτα του καλοκαιριού, τα οποία «ντύνουν» με εντυπωσιακό τρόπο τα μαγιό αλλά και διάφορα αξεσουάρ, κάνοντας την εμφάνισή, αλλά και τη διάθεσή σου πιο παιχνιδιάρικη.

Το ρομαντικό στοιχείο από την άλλη, έχει κ αυτό την τιμητική του! 

Βubble tops, cropped καφτάνια και φλοράλ σχέδια, κυριαρχούν στις φετινές συλλογές χαρίζοντας μια επιπλέον δόση κομψότητας στο στυλ σου. 

Τη διαφορά εδώ κάνουν μικρές «τσαχπινιές» στα σχέδια όπως πιέτες, σούρες και pon pon που δίνουν έναν πιο girly αέρα στο καλοκαιρινό σου outfit.

Στη νέα beachwear συλλογή των ACCESSORIZE μπορείς να βρεις όλα τα “must have” κομμάτια που χρειάζεται να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου για να τραβήξεις τα βλέμματα όλων στις φετινές σου διακοπές! 

Τώρα απλά μένει να αποφασίσεις σε ποιο νησί θα πας!