Rich Fury/Forum Photos via Getty Images
Rich Fury/Forum Photos via Getty Images
FENDI CAMPAIGN

To ντεμπούτο της 5χρονης Νorth West ως μοντέλο -Τρεις γενιές Kardashian στη νέα καμπάνια του οίκου Fendi


Για την τελευταία καμπάνια του ο οίκος Fendi επιστράτευσε όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις γενιές Kardashian.

H Kris Jenner, η Kim Kardashian West και η 5χρονη North West πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια του κορυφαίου οίκου για την 10η επέτειο της signature τσάντας Peekaboo.

Στην καμπάνια με όνομα #MeandMyPeekaboo οι τρεις του εμφανίζονται σε ένα καταπράσινο χωράφι να παίζουν και να διασκεδάζουν κρατώντας πάντα τις Fendi τσάντες τους.

Εκτός από τις όμορφες φωτογραφίες, με την ρετρό και νοσταλγική αισθητική, οι Kris, Kim και το style icon τσέπης, North, συμμετέχουν σε ένα φιλμ μικρού μήκους για χάρη του οίκου.

«Η ιδέα ήταν να επεκταθεί η έννοια της οικογένειας, καθώς είναι μέρος της ιστορίας μας, και θέλαμε άλλες οικογένειες γυναικών. Στην περίπτωση των Kardasdhian, είναι και οι τρεις πολύ ισχυρές γυναίκες με ισχυρές προσωπικότητες. Iconic οικογένεια, που είναι γνωστή για την εμφάνισή της, αλλά θέλαμε να φέρει περισσότερο την εσωτερική πλευρά στο τραπέζι», δήλωσε στο WWD η Silvia Venturini Fendi, δημιουργική διευθύντρια αξεσουάρ και ανδρικών ενδυμάτων.

Fendi
Fendi

Το βίντεο προβάλλεται με ρετρό φίλτρο που το κάνει να μοιάζει σαν να βγήκε από τα αρχεία των οικογενειακών βίντεο της οικογένειας. Η Κιμ και η κόρη της περπατούν μέσα από ένα λιβάδι, πιασμένες χέρι-χέρι και μαζεύουν κίτρινα λουλούδια, πριν συναντήσουν την Κρις.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι Κardashian συνεργάζονται με τον ιταλικό κολοσσό αλλά και πρώτη φορά που η μικρή Νορθ αναλαμβάνει ρόλο μοντέλου.

Fendi
Fendi

Σάουντρακ του φιλμ δεν θα μπορούσε παρά να είναι το τραγούδι του Kanye West «Love's Lock Love», που ενισχύει τον «ξεχωριστό, αναντικατάστατο και ισχυρό δεσμό μεταξύ σημαντικών γυναικών», σύμφωνα με το δελτίο τύπου Fendi.

Η Kim αποκάλυψε την εκστρατεία (η οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει ολόκληρη στις 11 Ιουλίου) στο Twitter, γράφοντας «τόσο σημαντικό να είμαι σε μια καμπάνια με την μαμά και την κόρη μου».

 

 

 

 

 

Όσο για την μικρή Νορθ μπήκε από μικρή στα βάσανα και πιθανόν η καμπάνια να ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Fendi
Fendi