GETTY
GETTY
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

Το κοινό στοιχείο σε όλες τις εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ ως Δούκισσα -Η κομψή λεπτομέρεια στο στιλ της


Tην Δευτέρα, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδωσαν το παρών στη βάφτιση του πρίγκιπα Λούις και πλέον έχουν επιστρέψει στα καθήκοντά τους.

Την Τρίτη, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως και ο δούκας και η δούκισσα του Sussex παρακολούθησαν τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια της RAF, της βρετανικής βασιλικής αεροπορίας. 

Η Mέγκαν Μαρκλ ήταν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή και μίνιμαλ. Επέλεξε μαύρο φόρεμα Dior για την περίσταση, με αέρα από τα 40's και 50's, με τονισμένη μέση full skirt και κομψά μανίκια.

Κι αυτή η εμφάνισή της είναι από τις πιο κομψές και αποπνέει θηλυκότητα, ενώ αυτό το λουκ, όπως τα περισσότερα που έχει επιλέξει για τις δημόσιες εμφανίσεις της μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, που ίσως δεν έχετε παρατηρήσει και τείνει να γίνει signature.

Είναι μια feminine και αξεπέραστα chic λεπτομέρεια που δεν λείπει σχεδόν από κανένα της φόρεμα.

Μιλάμε για το ντεκολτέ των φορεμάτων, πάντα σε γραμμή boat neck που αποκαλύπτει διακριτικά την κλείδα και τον όμορφο λαιμό της Μέγκαν.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Meghan επέλεξε φόρεμα του οίκου Dior από τότε που έγινε δούκισσα, ωστόσο έχει ήδη δείξει την αδυναμία της στους γαλλικούς οίκους.

Το boat neckline ή αλλιώς bateau δοξάστηκε από την θρυλική Audrey Hepburn (το φορούσε και στην ταινία Funny Face το 1957).

Φυσικά και το νυφικό της Meghan Markle από την Clare Waight Keller και τον οίκο Givenchy είχε το ίδιο κόψιμο στο ντεκολτέ και χαρακτηρίζει πλέον την βασιλική της γκαρνταρόμπα.

Apimages
Apimages

Εκτός από την εντυπωσιακή χακί δημιουργία Ralph Lauren που φόρεσε στην βάφτιση του μικρού πρίγκιπα, η Μέγκαν έχει υιοθετήσει το στιλ λαιμού bateau, από τους Brandon Maxwell, Givenchy, Τheory και πολλούς ακόμα και η αλήθεια είναι ότι την κολακεύει πολύ.

Getty
Getty

Και μπορεί αυτή η κομψή λεπτομέρεια να έλειπε από τα δύο πιο πρόσφατα λουκ της την Τρίτη, αφού μέσα στην ημέρα άλλαξε ακόμα δύο φορές -με σμαράγδι μίντι φόρεμα, με ζώνη, Givenchy για την άφιξή της στο Δουβλίνο και αργότερα με μαύρο, αμάνικο φόρεμα, με τετράγωνο ντεκολτέ Emilia Wickstead, για το garden party το απόγευμα- όμως ξέρουμε ότι θα το δούμε ξανά σύντομα.

Λέτε να γίνει τάση;

Apimages
Apimages
Splash
Splash