Reebok
Reebok
RΕΕΒΟΚ

H Gigi Hadid και η Αriana Grande στην νέα καμπάνια της Reebok σε βάζουν σε κίνηση


Aν τόσο καιρό αποφεύγατε το γυμναστήριο ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε.

Και αυτό επειδή η νέα καμπάνια του διάσημου brand αθλητικών ειδών, η Reebok θα σας δώσει όλη την έμπνευση και τα νέα σούπερ μοντέρνα κομμάτια για τα πιο στιλάτα λουκ γυμναστηρίου.

Η ολοκαίνουργια φωτογράφιση #BeMoreHuman είναι γεμάτη από διάσημα πρόσωπα και μεγάλα ονόματα. Ανάμεσα τους οι νεαρή και ταλαντούχα Ariana Grande και η εντυπωσιακή Gigi Hadid μαζί με τους Gal Gadot και Danai Gurira.

Η καμπάνια kickass βλέπει τις 4 γυναίκες celebrities να ενώνονται για να υποστηρίξουν την ομορφιά μέσα στην κάθε ατέλεια και να γιορτάσουν την αξία του να απέχουν πολύ από τον υπεράνθρωπο. Όλα αυτά καθώς φορούν τα άνετα και με την τέλεια εφαρμογή νέα κομμάτια και μας δίνουν έμπνευση.

 

 

Στα σύντομα βίντεο για το νέο hashtag της Reebok, η Gigi δείχνει την καλύτερη της τεχνική στην πυγμαχία καθώς λέει: «Πάντα προσπαθώ εκεί που μπορώ να βγαίνω από την comfort zone μου, νομίζω ότι όντας πιο ανθρώπινη συνειδητοποιώ ότι κανείς δεν ξυπνάει και αισθάνεται σαν ένας υπερήρωας. Πρέπει να βρίσκεις καθημερινά πράγματα που σε εμπνέουν και σε κάνουν ευτυχισμένο και να νιώθεις δημιουργικός, να αισθανθείτε σαν να θέλετε να βγείτε στον κόσμο και να κάνετε τη διαφορά».

 

 

Η νεαρή πρόσφατα αρραβωνιασμένη Ariana, δείχνει αξιολάτρευτη ως συνήθως καθώς μοιράζεται μερικές χορευτικές κινήσεις λέγοντας ότι είναι για να πιέσεις τον εαυτό σου να φτάσει πιο μακριά. «Αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος είναι να αποδέχεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο τον εαυτό σου και να εξελίσσεσαι», λέει στην κάμερα. «Δεν τελειώνουμε ποτέ».

 

 

Την ίδια στιγμή, η Danai μιλάει για την γυναικεία δύναμη, λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από τις γυναίκες που γιορτάζουν η μία την άλλη. Η σύνδεση της αδελφοσύνης για εμένα είναι βαθιά κρίσιμη για το πώς μπορούμε πραγματικά να δυναμώσουμε τον εαυτό μας βλέποντας το μεγαλείο του άλλου, δίνοντας του κύρος, σαν ένας βράχος για τον άλλο. Στην πραγματικότητα, ενδυναμώνετε τον εαυτό σας καθώς ενδυναμώνετε η μία την άλλη».

 

 

Η εικόνα των ρούχων με τις άψογες γραμμές και τα μαλακά υφάσματα σε ουδέτερους τόνους και δυναμικά σχέδια αλλά και οι ισχυρές και επιτυχημένες προσωπικότητες που παρελαύνουν στην καμπάνια της Reebok αντηχούν παλμό, αθλητικό και ομαδικό πνεύμα που μας αρέσει. Λα αυτά μαζί συνθέτουν μια εγγυημένη επιτυχία.