Splash News
Splash News
OLIVIA PALERMO

Μόνο η Oλίβια Παλέρμο μπορεί να φορέσει κοστούμι με flip flops και να δείχνει κομψή


Η Ολίβια Παλέρμο είναι το αγαπημένο μας style icon.

Κάθε της εμφάνιση συζητιέται στους κύκλους της μόδας για μέρες ακόμα και εβδομάδες μετά και είναι πάντα ultra chic.

Η ικανότητα της στο mix & match είναι γνωστή και καμία άλλη δεν ξέρει να συνδυάζει διαφορετικά χρώματα, υφάσματα και prints τόσο καλά όσο αυτή.

Η ιέρεια του στιλ μας δίνει έμπνευση με τα λουκ της σε κάθε fashion week και πάντα χαζεύουμε εκστασιασμένες τα πρωτότυπα και elegant σύνολα της.

Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να περπατάει αμέριμνη στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η Ολίβια έκανε shopping therapy φορώντας ένα μπλε ριγέ σετ, με στενό cropped παντελόνι και ελαφρύ πουκάμισο.

Το navy blue είναι από τα αγαπημένα χρώματα της Ο.P. και της πηγαίνει πολύ.

Splashnews
Splashnews

Ωστόσο αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα και εντυπωσίασε στο chic αυτό σύνολο της ήταν τα παπούτσια. Η Ολίβια φορούσε μαύρες σαγιονάρες που αποκάλυπταν το κόκκινο πεντικιούρ της.

Δεν ξέρουμε αν tο It girl είχε προηγουμένως ραντεβού για πεντικιούρ, το μόνο σίγουρο είναι πως πάνω της ακόμα και αυτός ο «λάθος» συνδυασμός δείχνει σωστός και αβίαστα στιλάτος.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά και το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους με έμφαση στο βλέμμα.

Η Oλίβια χαμογέλασε στους φωτογράφους και κρατώντας τις σακούλες με τα ψώνια συνέχισε την βόλτα της με τα άνετα flip flops. Και αφού μπορεί εκείνη μπορούμε κι εμείς.

Ποιος είπε πως οι σαγιονάρες δεν μπορούν να είναι κομψές; Αυτό το καλοκαίρι και με την έγκριση της Ολίβια Παλέρμο θα φορέσουμε τα άνετα υποδήματα ακόμα και με casual chic σύνολα από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

 

Splashnews
Splashnews
Splashnews
Splashnews