Zimmermann
Zimmermann
31|07|2018 18:00
SHARE
CHECKS

Το print που κάνει επέλαση και θα ξεπεράσει σε δημοφιλία τα polka dots


Είναι στη φύση της μόδας να ανατρέπει τους κανόνες της και να μας συστήνει διαρκώς μια νέα οπτική σε κάθε διαχρονική τάση της.

Μια «τάση» στον χώρο της μόδας δεν είναι παρά η εφαρμογή μιας στιλιστικής ιδέας που έχει βρει αποδέκτες. Έτσι, τα trends αν βρουν το κοινό τους, μπορεί να έχουν διάρκεια: υπάρχουν όσο υιοθετούνται από τις απανταχού fashionistas.

Η μόδα προστάζει να μην περιμένουμε «την κατάλληλη στιγμή» -ή εποχή- για να φορέσουμε ένα ρούχο.

Εμείς κάνουμε την εποχή κατάλληλη για να φορέσουμε τα ρούχα που αγαπάμε για το στιλ τους και την διάθεσή τους. Ενα print που τη φετινή σεζόν βρήκε θέση στην γκαρνταρόμπα πολλών γυναικών, με διαφορετικούς τρόπους, είναι το polka dots.

Το διαχρονικό πουά με vintage αέρα έγινε μια ασυναγώνιστη επιλογή για all day εμφανίσεις με ρομαντικό χαρακτήρα.

Φαίνεται, όμως, ότι ένα άλλο print είναι αυτό που με την επιβλητικότητά του, το σοφιστικέ του ύφος και την διακριτική του κομψότητα, έχει εισβάλλει στο παιχνίδι των τάσεων και διεκδικεί μια θέση στην ντουλάπα μας όλη τη σεζόν. Οχι μόνο το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Μιλάμε για το καρό που το φετινό καλοκαίρι έχει γίνει σταθερή επιλογή του ενημερωμένου κοινού της μόδας.

Το καρό ξεφεύγει από τους κανόνες του: γίνεται φωτεινό, με χρώμα, συνδυάζεται με τον πιο ανάλαφρο τρόπο.

Oι fashion bloggers το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους όλη μέρα και μας δείχνουν τον δρόμο. Mεγάλοι οίκοι το έχουν εντάξει στις συλλογές τους όλη τη σεζόν και μας καλούν σε ένα παιχνίδι πειραματισμού που ανανεώνει τα όσα ξέραμε.

Το ότι έχουμε συνηθίσει να φοράμε συγκεκριμένα prints τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες ημέρες, δεν σημαίνει ότι είναι αποκλειστικά προορισμένα γι’αυτές.

Δες πώς το φορούν οι διασημότερες bloggers και πάρε ιδέες! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα κομμάτια που μας δίνουν έμπνευση για all day εμφανίσεις με χαρακτήρα: