Mango
Mango
03|08|2018 09:00
SHARE
H «HOT» ΤΑΣΗ

Αυτό το απρόσμενο, νοσταλγικό print σε προκαλεί να το δοκιμάσεις το φετινό καλοκαίρι


Το φετινό καλοκαίρι είναι μια πηγή «δροσιστικών» τάσεων με χρώμα και πολλή φαντασία.

Στον κόσμο της μόδας, κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να προσπερνάμε μέσα στις εικόνες που μας κατακλύζουν στην καθημερινή μας ζωή, έχει σημασία.

Μπορεί να δημιουργήσει μια ολόκληρη τάση, να γίνει trend με άποψη και γιατί όχι; Να κερδίσει και μια θέση στις στιλιστικές επιλογές των κοριτσιών της μόδας που ψάχνουν συνεχώς κάτι νέο να δοκιμάσουν και να τολμήσουν.

Οι καυτές μέρες του καλοκαιριού προστάζουν ρούχα δροσερά, που αγγίζουν το σώμα σαν αεράκι δίπλα στο κύμα. Αυτή η τάση είναι ίσως η πιο «καυτή» του φετινού καλοκαιριού. Κυριολεκτικά καυτή.

Μας γυρίζει σε εφηβικές μέρες και φέρνει τη νοσταλγία από καλοκαίρια του παρελθόντος όταν αυθόρμητα υιοθετούσαμε τάσεις και κάναμε «σημαντικά», αυτά που τώρα ίσως μας φαίνονται ασήμαντα. Κακώς. Η μόδα έχει μνήμη και μας καλεί σε ένα ακόμα ταξίδι με νοσταλγία. Πρόσφατα μιλήσαμε για το «cherry print». To χαρούμενο print που κάνει τα κεράσια «πρωταγωνιστές».

Έγινε το βασικό θέμα σε ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα. Άλλο ένα print είναι αυτό που κέρδισε την προσοχή μας και με την hot του διάθεση διεκδικεί μια θέση σε εμφανίσεις μας. Η καυτερή πιπεριά γίνεται μοτίβο στη μόδα του φετινού καλοκαιριού και «καίει» τις fashionista! Σε ρούχα, σε τσάντες, σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, μαγιό: chily peppers παντού!

Το chily pepper trend σε προκαλεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, κάτι που ξυπνά την πιο νεανική σου πλευρά.

Καμία τάση δεν είναι υπερβολική όταν ξέρεις να την φέρνεις στα μέτρα σου.