Φωτογραφία: tommyhilfiger/instagram
Φωτογραφία: tommyhilfiger/instagram
03|08|2018 14:43
SHARE
SARKK ABEE

Η Sarkk ΑΒΕΕ στηρίζει τους πυρόπληκτους μέσω δωρεάς καινούργιου παιδικού ρουχισμού Tommy Hilfiger


Ανταποκρινόμενη στις βασικές ανάγκες ένδυσης των παιδιών στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής, η Sarkk ΑΒΕΕ, αποφάσισε να διαθέσει παιδικό ρουχισμό Tommy Hilfiger, προκειμένου να ενισχύσει με τις δικές τις δυνάμεις τις οικογένειες που επλήγησαν.

Τα ρούχα παραδόθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης, στις 3 Αυγούστου 2018.

Η ομάδα της Sarkk ΑΒΕΕ παρέδωσε παιδικό ρουχισμό, ως ένδειξη στήριξης των πληγέντων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, ώστε να συνδράμει στις ανάγκες που έχουν προκύψει.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM και την Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές tailored και sportswear για άνδρες, sportswear για γυναίκες καθώς και συλλογές για παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.

Η σειρά προϊόντων Tommy Jeans αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.