Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Με την υπογραφή Givenchy – Η εμφάνιση της Charlize Theron έδωσε άλλη διάσταση στο κλασικό μαύρο φόρεμα


Αυτό το φόρεμα, θα έχει πάντα τη δική του σελίδα στην Βίβλο της μόδας.

Οι τάσεις μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά αυτό διατηρεί την κυριαρχία του και υπογράφει πάντα σικ εμφανίσεις. Μιλάμε για το μαύρο φόρεμα: το φόρεμα που εξελίσσεται συνεχώς μέσα στο χρόνο αλλά η κύρια «σύστασή» του δεν αλλοιώνεται. Μια κομψή και διαχρονική επιλογή με ακαταμάχητη γοητεία.

Εναν από τους κορυφαίους οίκους μόδας εμπιστεύτηκε για την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, η Charlize Τheron.

Το μαύρο φόρεμά της έφερε την υπογραφή του οίκου Givenchy, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην κλασική γραμμή του LBD. Με βαθύ ντεκολτέ, πιέτες στο τελείωμά του και ένα υπερμεγέθη σατέν φιόγκο (σσ. ο φιόγκος ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη μεγάλη διαφορά, το twist που έδωσε άλλη διάσταση στο κλασικό σχέδιο του LBD) εντυπωσίασε.

To φόρεμα είναι από τη συλλογή του οίκου Givenchy για το φθινόπωρο του 2018Καταφέρνει να συνδυάσει το σοφιστικέ ύφος με την θηλυκότητα και η Charlize Theron, με την στιλιστική της ταυτότητα, μπόρεσε να το υποστηρίξει με άνεση.

Εδώ το μαύρο φόρεμα ξεφεύγει από την αυστηρή του γραμμή και ανανεώνεται.

Οι γόβες της είχαν την υπογραφή Christian Louboutin. Το outfit της ολοκληρώθηκε με statement κοσμήματα, χαλαρό κυματισμό στα μαλλιά της και μακιγιάζ που τόνιζε το ακαταμάχητο βλέμμα της.

Στα 43 της χρόνια, η Charlize Theron έχει αναλογίες που μπορούν να υποστηρίξουν με μοναδικό τρόπο δημιουργίες διαφορετικών στιλ.

Στο gala της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Hollywood Foreign Press Association» έδωσαν το παρών λαμπερά ονόματα από το χώρο της βιομηχανίας του θεάματος.

Η παρουσία της ηθοποιού ήταν ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image