Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
14|08|2018 15:19
SHARE
OFFICE LOOK

H Rosie Huntington έκανε τον ιδανικό office look συνδυασμό για τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες


Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και λίγο μετά αρχίζουν τα ωραιότερα. Σε λίγες ημέρες, οι καλοκαιρινές διακοπές θα γίνουν μια από τις αναμνήσεις του 2018.

Αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμοί θα αρχίσουν σιγά σιγά και πάλι να αλλάζουν και εμείς να μπαίνουμε σε άλλο mood, φθινοπωρινό. Νέα πλάνα και (στιλιστικές) αλλαγές προ των πυλών.

Τα αέρινα καλοκαιρινά φορέματα δίνουν τη θέση τους στα φθινοπωρινά παντελόνια και τις φούστες που συνδυάζονται με jackets και blazers.

Οι εμφανίσεις στο γραφείο, στη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο γίνονται μια εύκολη υπόθεση όταν η γκαρνταρόμπα μας περιλαμβάνει κομμάτια διαχρονικά, που δημιουργούν κομψά σύνολα που μπορούν να μας ακολουθούν από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Η Rosie Huntington-Whiteley έκανε μια υπέροχη εμφάνιση που μας έδωσε μια cool στιλιστική πρόταση.

Ενα look για το γραφείο μπορεί πολύ εύκολα να κρατήσει την ισορροπία μεταξύ θηλυκότητας και αυστηρότητας. H Rosie Huntington-Whiteley επέλεξε ένα γκρι blazer και το συνδύασε ένα lingerie τοπ και μια φαρδιά παντελόνα. Πόσο ωραία ταιριάζει το λευκό και το γκρι!

Eνα statement κολιέ, μαύρα γυαλιά και μια handbag συμπλήρωσαν το look της. 

Η Rosie μας δίνει μια υπέροχη στιλιστική πρόταση για τις πρώτες κρύες φθινοπωρινές ημέρες που έχουν μια μικρή στιλιστική γεύση από καλοκαίρι. Μια παντελόνα, ένα μεταξωτό τοπ και ένα σακάκι είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την μια δυναμική επάνοδο στο γραφείο μετά την χαλαρή καλοκαιρινή περίοδο.

Κάν’το όπως η Rosie! 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image