Splash
Splash
BLAKE LIVELY

Η Μπλέικ Λάιβλι φόρεσε δύο βελούδινα σακάκια το ένα πάνω από το άλλο και απέδειξε γιατί θεωρείται style icon


Oι τελευταίες της εμφανίσεις εντυπωσιάζουν.

H Mπλέικ Λάιβλι είναι πολύ ψηλά στην λίστα με τις αγαπημένες μας σταρ του Χόλιγουντ.

Όχι μόνο για την πάντα λαμπερή και εντυπωσιακή εμφάνιση της. Οχι μόνο επειδή έχει έναν από τους πιο γοητευτικούς συζύγους, τον Ράιαν Ρέινολντς.

Ούτε επειδή έχουν την πιο χαριτωμένη οικογένεια με δύο κατάξανθες μικρές κόρες. Όλα αυτά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, όμως το κομψό και θηλυκό στιλ της συνεχίζει να παίζει τον μεγαλύτερο.

Κάθε της red carpet εμφάνιση είναι εκθαμβωτική, ενώ και τα street style σύνολα της είναι πάντα stylish και πρωτότυπα. Τα λουκ της δεν είναι ποτέ βαρετά.

Οι τελευταίες δύο εμφανίσεις της είναι από αυτές που δεν περνούν με τίποτα απαρατήρητες.

Η Μπλέικ εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με δύο βελούδινα σακάκια, το ένα φορεμένο πάνω από το άλλο. Συγκεκριμένα, φορούσε βελούδινο σετ με παντελόνι και blazer σε ανοιχτή μπλε απόχρωση, με το σακάκι να αποκαλύπτει το γυμνό ντεκολτέ της.

Στους ώμους της έριξε ένα ακόμα βελούδινο πανωφόρι, αυτή την φορά σε μπορντό απόχρωση, του Brunello Cucinelli. Tα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν φυσικά και πολύ κομψά. Συνδύασε με nude γόβες Christian Louboutin και μπλε oversized τσάντα.

Splash
Splash

To βράδυ της ίδιας ημέρας μαγνήτισε τα φλας και πάλι, αυτή την φορά με σύνολο Versace σε εκτυφλωτική neon απόχρωση. Τα φλούο είναι μεγάλη τάση και πολλές είναι οι σταρ που τα έχουν τολμήσει, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και Μπέλα Χαντίντ.

Η Μπλέικ φόρεσε παντελόνι, πλεχτό τοπ και σακάκι σε φωσφορίζον πράσινο, με κοσμήματα σε γαλάζιους τόνους και φούξια κραγιόν. Το look ολοκλήρωσε με πολύχρωμες γόβες Louboutin. Για αυτή την εμφάνιση επέλεξε ένα sleek κότσο που ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της.

Με τόσο στιλάτα σύνολα, θέλουμε να την βλέπουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Με ή χωρίς τον Ράιαν Ρέινολντς.

Splash
Splash