Getty
Getty
23|08|2018 15:54
SHARE
ROYAL TRICK

Το έξυπνο κόλπο της Κέιτ Μίντλετον για να μην γλιστράνε τα παπούτσια


Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ απασχολούν πολύ τα media και κάθε τους εμφάνιση γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης.

Η εμφάνιση, τα ρούχα, τα αξεσουάρ, ακόμα και η στάση του σώματός τους αναλύονται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ότι η δύο Δούκισσες έχουν ένα κοινό, μυστικό hack για να κρατούν τις φούστες τους στη θέση τους τις ημέρες με αέρα.

Οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας φορούν γόβες με ψηλά τακούνια στις επίσημες εμφανίσεις τους και μάλιστα για ώρες.

Τώρα μαθαίνουμε ένα άλλο, πολύ έξυπνο και χρήσιμο κόλπο που χρησιμοποιεί η Κέιτ Μίντλετον για να παραμένουν σταθερά τα παπούτσια της και να μην γλιστράνε.

Η Κέιτ φοράει καλσόν με ενσωματωμένα αυτοκόλλητα μαξιλαράκια από το brand, John Lewis για να αποτρέψουν τα παπούτσια από την ολίσθηση.

Οι κάλτσες κοστίζουν λιγότερα από 6 ευρώ και διατίθενται σε nude, μαύρο και tan. Είναι πολύ πρακτικά ειδικά όταν η βασίλισσα απαιτεί οι γυναίκες στη βασιλική οικογένεια να φορούν καλσόν κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεων. 

Η Κέιτ τα φόρεσε σε επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sainte-Justine στο Μόντρεαλ κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής περιοδείας στον Καναδά το 2011.

Φυσικά μπορείτε να την αντιγράψετε κι εσείς. Θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες αν δουλεύετε πολλές ώρες πάνω σε τακούνια ή αν είναι μέρος του dress code σε ένα επίσημο κάλεσμα. Μπορεί ακόμα να είναι λίγο νωρίς αλλά καλό είναι να τα προμηθευτείτε και να είστε σίγουρες ότι θα περπατάτε με άνεση και αυτοπεποίθηση.

John Lewis