@selenagomez
@selenagomez
ΣΕΛΕΝΑ ΓΚΟΜΕΖ

Η Σελένα Γκόμεζ φόρεσε την τάση της σεζόν στην πιο αισθησιακή εμφάνιση μετά από καιρό


Η τραγουδίστρια της ποπ, Σελένα Γκόμεζ, δείχνει να είναι στα καλύτερά της.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι διανύει μία από τις πιο ήρεμες και ευχάριστες περιόδους της ζωής της. Μοιράζεται συνεχώς νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εμφανίζεται να διασκεδάζει με καλούς της φίλους.

Ποζάρει χαμογελαστή με τα αγαπημένα της πρόσωπα και φορώντας τα πιο νεανικά και στιλάτα σύνολα. Χαιρόμαστε να την βλέπουμε έτσι.

Αυτή τη φορά η Σελένα φόρεσε την απόλυτη τάση της σεζόν, το λεοπάρ print. Tα animal είναι πολύ μεγάλη τάση για το φθινόπωρο και η Σελένα το ξέρει και τόλμησε να την υιοθετήσει φορώντας ένα στιλάτο τοπ με το «wild» μοτίβο από το brand Urban Outffiters.

Πλεκτό, μακρυμάνικο, με roll neck και ριμπ ύφανση. Όλα αυτά το καθιστούν ιδανικό για τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες αλλά το ακόμα καλύτερο είναι η τιμή του.

 

 

Το τοπ είναι οικονομικό και μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ. Κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ.

Την είδαμε να το φορά σε έξοδο με φίλη της, η οποία μοιράστηκε φωτογραφία τους. Η Σελένα συνδύασε το στιλάτο τοπ με σέξι λευκό σορτς, που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της και ασημί πέδιλα. Η ίδια εμφανίζεται να ποζάρει χαλαρή και λαμπερή. Η φωτογραφία απέσπασε πολλές χιλιάδες like, ενώ εμείς «κολλήσαμε» με το τοπ.

Urban Outfitters