Splash
Splash
31|08|2018 13:04
SHARE
ΗΟΝΟR WARREN

Honor Warren: Η 10χρονη κόρη της Jessica Alba φοράει ήδη την τάση της σεζόν -Στιλάτη όπως η μαμά της


H Jessica Alba είναι από τις σταρ του Χόλιγουντ που θαυμάζουμε για το κομψό στιλ τους.

Tα casual σύνολά της μας δίνουν τέλειες ιδέες για τα καθημερινά μας look. 

Oι street style φωτογραφίες της ηθοποιού με την εξωτική ομορφιά εντυπωσιάζουν. Η 37χρονη σταρ έχει δύο πολύ χαριτωμένες κόρες και πρόσφατα απέκτησε το γιο της.

Ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει αρκετές φορές σε βόλτες με τις κόρες της, Ηοnor και Haven, οι οποίες της μοιάζουν πολύ. Αυτή τη φορά, σε κοινή της εμφάνιση με την μαμά της, η Honor ξεχώρισε.

Αν και μόλις 10 χρόνων, φαίνεται ότι έχει το δικό της στιλ και την κομψότητα κληρονομιά από τη μαμά της. Η όμορφη Honor φόρεσε την τάση της σεζόν και έκλεψε την παράσταση.

Εμφανίστηκε με την πιο chic καρό σαλοπέτα, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το φθινόπωρο.

To καρό, άλλωστε, είναι ένα από τα πιο δυνατά prints τα τελευταία χρόνια. Το overall συνδύασε με μαύρο blazer και μαύρα αθλητικά.

 

Splash
Splash
Splash
Splash

H νεαρή έχε μεγαλώσει πολύ και από ό,τι φαίνεται έχει άποψη για τη μόδα και την ομορφιά. Εκτος από το νεανικό και cool σύνολό της, την προσοχή μας τράβηξαν τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά της με τις μωβ ανταύγειες. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι aviator γυαλιά ηλίου.

Ζηλέψαμε την εμφάνιση της και θα την αντιγράψουμε τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου. Αυτές οι καρό σαλοπέτες είναι τέλειες εναλλακτικές.

Pull & Bear