Triumph
Triumph
07|09|2018 16:37
SHARE
ΤRIUMPH

Η νέα collection Triumph είναι ένα ταξίδι χωρίς όρια


Με ένα νοσταλγικό soundtrack συντροφιά, διασχίζοντας τα βουνά των Άλπεων, ακολουθούμε την έμπνευση της collection για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2018.

Η νέα collection Triumph αποτελεί ένα συναισθηματικό ταξίδι και μια ιδανική ευκαιρία να δώσουμε στον εαυτό μας λάμψη και θαλπωρή, αγκαλιάζοντας τη νέα εποχή που έρχεται…

Για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2018 στην Triumph παρουσιάζουμε μια συλλογή που διαθέτει λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τα vintage αρχεία μας, δημιουργώντας έναν ιδανικό συνδυασμό λάμψης, στυλ και κομψότητας. Μια ακόμα σεζόν, καταφέρνουμε να οδηγούμε και να συνδυάζουμε τις καινοτομίες με το στυλ και την απαράμιλλη άνεση. Ένα μείγμα που μπορεί να προσφέρει σε κάθε γυναίκα όλα όσα αναζητάει.

Συνεχίζοντας να πρεσβεύουμε την ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από την αλληλοστήριξη, πρωτοστατούμε σε κάθε τι που θα δώσει στις γυναίκες το χαμόγελο εκείνο που θα τις κάνει να λάμψουν. Όπως οι γυναίκες στηρίζοντας η μία την άλλη, καταφέρνουν απίστευτα πράγματα, έτσι και εμείς στην Triumph είμαστε εδώ για να ακούμε και να δημιουργούμε μόνο για εκείνες.

Ακολουθώντας πιστά τα trends της σεζόν, παρουσιάζουμε συλλογές με σαγηνευτικά σχέδια και μοντέρνα κοψίματα με την ιδανική εφαρμογή για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον σωματότυπό της. Το bralette, το must trend της σεζόν, είναι αυτό που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ακολουθούν best seller σειρές που χρόνια τώρα συντροφεύουν τις γυναίκες, όπως οι σειρές Amourette, με την αγαπημένη ελαστική δαντέλα, τα έντονα χρώματα και την απόλυτη στήριξη. Για όσες αναζητούν τη σμιλευμένη σιλουέτα η απάντηση έρχεται από τις shapewear σειρές.

Το highlight της σεζόν αποτελεί η σειρά Infinite Sensation, ένας μοναδικός συνδυασμός μοντέρνου look και σαγηνευτικής φιγούρας.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με σειρές για καθημερινή, άνετη εφαρμογή που απελευθερώνει κάθε σας κίνηση και σειρές για ειδικές περιστάσεις που απογειώνουν τη θηλυκότητά σας.

Η αστείρευτη έμπνευση, η προσήλωση στην ποιότητα και η έμφαση στην τέλεια εφαρμογή, είναι η ιστορία της επιτυχίας εδώ και τόσα χρόνια. Για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2018 δημιουργήσαμε μοναδικά εσώρουχα για κάθε γυναίκα. Γιατί κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και για εμάς στην Triumph αυτό αποτελεί έμπνευση.

Amourette – Ένα ταξίδι στο χρόνο

Πρωτολανσαρίστηκε το 1954 σε συνεργασία με τον γαλλικό οίκο μόδας Maggy Rouff και γρήγορα αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό χάρη στη μοντέρνο σχεδιασμό του και την μαλακή εφαρμογή του

Τη δεκαετία του 1990 το πρώτο Amourette 300, ένα σουτιέν όλο δαντέλα, έγινε γρήγορα παγκόσμιο hit. Ήταν φτιαγμένο για να ικανοποιεί «όλες τις αισθήσεις» και είχε φορεθεί από παγκοσμίου φήμης μοντέλα όπως η Naomi Campbell, γεγονός που απογείωσε τη φήμη του μετατρέποντάς το στο απόλυτο fashion statement.

Το 2013, στην οικογένεια του Amourette προστέθηκε και το Amourette Spotlight, ακολουθώντας λίγο αργότερα (2017) το Amourette Charm. Με τη βοήθεια νέων καινοτoμιών, όπως το Magic Wire, η οικογένεια Amourette είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες όλων των γυναικών, χαρίζοντας απόλυτη άνεση.

 

Η πιο αγαπημένη εφαρμογή, γνωστή για τη μαλακή ελαστική της δαντέλα, με πάνω από 60 χρόνια επιτυχίας και διαχρονικής κομψότητας, παραμένει ακόμη η πιο δημοφιλής επιλογή όλων των γυναικών.

Αυτή τη σεζόν εστιάζουμε στις σειρές Amourette 300 και Amourette Charm W.

Amourette Charm W

Σουτιέν με μπανέλα και υπέροχη floral δαντέλα για απόλυτα θηλυκό look.

Amourette 300 W

Το απόλυτα διαχρονικό σουτιέν με μπανέλα και ελαστική μαλακή δαντέλα για κάθε γυναίκα.