Η Swarovski δίνει νέα λάμψη στην τάση για εξατομικευμένα κοσμήματα με τη φθινοπωρινή συλλογή | 0 bovary.gr
Η Swarovski δίνει νέα λάμψη στην τάση για εξατομικευμένα κοσμήματα με τη φθινοπωρινή συλλογή | 0 bovary.gr
17|09|2018 10:15
SHARE
SWAROVSKI

Η Swarovski δίνει νέα λάμψη στην τάση για εξατομικευμένα κοσμήματα με τη φθινοπωρινή συλλογή


Είσαι μοναδική! Το ίδιο πρέπει να είναι και το κόσμημά σου.

Τα κοσμήματα εκφράζουν την ξεχωριστή προσωπικότητά μας, το στυλ και το γούστο μας. Αποτελούν προσωπική μας επιλογή και γι’ αυτό μπορούν να δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κάθε σύνολο. Αυτό το φθινόπωρο, η Swarovski ανανέωσε τη Swarovski Remix Collection, μία επιτυχημένη σειρά κοσμημάτων μέσα από την οποία μπορούμε να εκφράσουμε ότι νιώθουμε κάθε ημέρα.

Το καινοτόμο μαγνητικό κούμπωμα των λαμπερών αλυσίδων Remix, δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής, ώστε όλες οι γυναίκες να μπορούμε να δημιουργήσουμε με μία κίνηση αμέτρητους συνδυασμούς σε βραχιόλια, τσόκερ, κοντά και μακριά κολιέ, ανάλογα με τη διάθεση, το ντύσιμό μας και την περίσταση.

Με ποιόν τρόπο;

Επιλέγουμε ανάμεσα από 30 διαφορετικά σχέδια αλυσίδων Swarovski Remix τις δικές μας αγαπημένες, τις ενώνουμε και δημιουργούμε το δικό μας προσωπικό κόσμημα. Προσθέτουμε κρυστάλλινα γούρια από τα γράμματα της αλφάβητου γράφοντας το δικό μας μήνυμα ή επιλέγουμε κρεμαστά σύμβολα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς, όπως το Μάτι, το Χέρι της Φατιμά, ο κύκνος, το φεγγάρι ή το αστέρι. Φυσικά από το κόσμημά μας δεν μπορεί να λείπει το προσωπικό μας birthstone charm.

Η Swarovski δημιούργησε 12 γούρια με κρύστάλλινους γενέθλιους λίθους, όπου κάθε χρώμα εκπροσωπεί ένα μήνα του χρόνου. Ανακαλύψτε το γενέθλιο λίθο που αντιστοιχεί στο μήνα τον γενέθλιων σας και κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο γεμάτο νόημα που θα αντέξει στον χρόνο. 

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή: «Στη Swarovski, θέλουμε να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να εκφράζουν την προσωπικότητά τους μέσω των κοσμημάτων μας, να είναι λαμπερές και να σκορπίζουν τη λάμψη τους στον κόσμο γύρω τους όλη μέρα. Με τη Swarovski Remix Collection, όλες οι γυναίκες μπορούν να ακολουθήσουν τη διάθεση που έχουν κάθε μέρα και να δημιουργήσουν τα κοσμήματα που περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο την ταυτότητά τους.

Η λάμψη γίνεται άκρως ευέλικτη, χάρη σε γούρια που απεικονίζουν αστραφτερά γράμματα, γενέθλιους λίθους και σύμβολα, τα οποία προσφέρουν στις γυναίκες ποικίλες επιλογές για να δημιουργήσουν μοναδικά κοσμήματα που προκαλούν αίσθηση και παρέχουν αμέτρητους σχεδόν τρόπους για να σκορπίζουν λάμψη όλη μέρα, κάθε μέρα».

Διηγηθείτε τις δικές σας λαμπερές ιστορίες με τα Γούρια της Swarovski Remix Collection, και βάλτε τη δική σας πινελιά στο προσωπικό σας στυλ.

Γνωρίζατε ότι: Αυτή η πρωτοποριακή συλλογή επαναπροσδιορίζει τους κανόνες της κοσμηματοποιίας, ενώ ανακηρύχθηκε νικήτρια του βραβείου Professional Jeweller’s Collection of the Year 2017.

TAGS