Shutterstock
Shutterstock
11|09|2018 10:02
SHARE
PRADA

Αυτά τα Prada παπούτσια έχουν βάλει «φωτιά» στο Ίντερνετ -Γιατί ξετρέλαναν τα it girls


Φανταστείτε τον κόσμο της μόδας σαν ένα σύμπαν με αμέτρητους πλανήτες: κάθε πλανήτης είναι ξεχωριστός, έχει τη δική του φιλοσοφία, τους δικούς του κανόνες.

Ενας μεγάλος οίκος μόδας μοιάζει με έναν «πλανήτη» που μας καλεί σε εξερευνήσεις και σε ταξίδια, με πρωτόγνωρες στιλιστικές εμπειρίες.

Πριν από 6 χρόνια, ο «πλανήτης» Prada στην S/S συλλογή του, μας σύστησε ένα παπούτσι πού έκανε «έκρηξη» στο σύμπαν της μόδας. Δεν είναι τυχαία η λέξη έκρηξη, μιας και μετά από κάθε έκρηξη ξεσπά πυρκαγιά.

Τα παπούτσια που λάνσαρε ο οίκος Prada το 2012, είχαν τη φλόγα μέσα τους. Λίγα χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στον κόσμο της μόδας, την έχουν διατηρήσει.

Flame Wedge Sandals: αυτά τα παπούτσια του οίκου Prada έχουν βάλει φωτιά στα Instagram accounts των fashionista.

Τους δύο τελευταίους μήνες, τα βλέπουμε σε προφίλ ενημερωμένων γυναικών της μόδας. Είτε ως πλατφόρμες, είτε ως ψηλοτάκουνα, αυτά τα παπούτσια μοιάζουν να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες. Δύσκολα θα μπορούσε ένα τέτοιο παπούτσι να περάσει απαρατήρητο: δηλαδή πετυχαίνει τον στόχο του.

Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που βρίσκεται σε εξέλιξη είδαμε το συγκεκριμένο παπούτσι σε αρκετές street style εμφανίσεις: σε κάθε φωτογραφία, ήταν το στοιχείο που μας κέντριζε την προσοχή.

Τη νέα, ενημερωμένη εκδοχή των παπουτσιών συναντάμε σε neon αποχρώσεις.

Αν ξέρεις γιατί φοράς αυτό που φοράς, τότε δεν χρειάζεται να εξηγείς τίποτα… Αυτό είναι και το μυστικό πολλών διάσημων fashion infuencers: κάνουν τους άλλους να αναρωτιούνται, την ίδια στιγμή που οι ίδιες απλά πειραματίζονται.

Τα παπούτσια τα είδαμε για πρώτη φορά στην S/S συλλογή του οίκου Prada για το 2012 

Δείτε πώς τα φορούν τώρα οι fashionista: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε τα παπούτσια σε διαφορετικές χρωματικές εκδοχές: 

Βρείτε την λευκή εκδοχή, εδώ 

Bρείτε την φούξια εκδοχή, εδώ 

Βρείτε την κόκκινη εκδοχή, εδώ

TAGS