Mango
Mango
13|09|2018 10:26
SHARE
KNITS

To απαραίτητο κομμάτι για τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου -Ιδανικό για layering


Το πρωί ήλιος, το μεσημέρι ζέστη, το απόγευμα δροσερό αεράκι: καλοκαίρι και φθινόπωρο παίζουν ακόμα κρυφτό.

Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, σε στιλιστικό επίπεδο, έχει πάντα ενδιαφέρον.

Δεν είναι ο κατάλληλος καιρός για αέρινα φορέματα και τοπ -που παραπέμπουν σε μια εμφάνιση σε νησί-, αλλά ούτε και ο καιρός για ζεστά πανωφόρια.

Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο που καλοκαιρινά και φθινοπωρινά ρούχα μπερδεύονται γλυκά και μας προκαλούν για ευχάριστους συνδυασμούς: άλλωστε η μόδα αγαπά τους πειραματισμούς και το παιχνίδι των χρωμάτων και των αντιθέσεων.

Το μεταβατικό ντύσιμο μπορεί να γίνει μια πολύ δημιουργική υπόθεση με τα κατάλληλα κομμάτια και με διαφορετικούς, κομψούς τρόπους layering.

Ένα από τα κομμάτια που μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχες εμφανίσεις τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες είναι ένα ελαφρύ πλεκτό (σε μορφή τοπ, ζακέτας ή ακόμα και φορέματος).

Ενα ελαφρύ πλεκτό πουλόβερ  σε συνδυασμό με μια φούστα ή ένα τζιν παντελόνι και τα ankle boots σας είναι η ιδανική εμφάνιση για τις ημέρες που έρχονται.

Mια πλεκτή ζακέτα μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με ένα καλοκαιρινό τοπ και ένα όμορφο κόσμημα. Βάλτε στην καθημερινότητα του φθινοπώρου χρώματα και τολμήστε συνδυασμούς που ξεφεύγουν από ανιαρές εμφανίσεις προηγούμενων ετών. Eνα ελαφρύ πλεκτό είναι η τέλεια αγοραστική επιλογή που θα κάνει αμέσως απόσβεση.

Επιλέξαμε μερικά κομμάτια από την αγορά για να αντλήσετε έμπνευση.