Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Η πιο καλοντυμένη -Να γιατί όλοι μιλάνε για την εμφάνιση της Carys Douglas στην Εβδομάδα Μόδας της Ν.Υ.


Η στιλιστική ταυτότητα μιας γυναίκας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται και επηρεάζεται από τα ερεθίσματα που δέχεται.

Αυτά που θα διαβάσεις, αυτά που θα ακούσεις και θα παρατηρήσεις στους γύρω σου, σε διαμορφώνουν και σε κατευθύνουν. Όταν ένα κορίτσι, από πολύ μικρή ηλικία, πειραματίζεται με το στιλ του, τότε σε μεγαλύτερη, θα ξέρει πια τι είναι αυτό που της ταιριάζει.

H κόρη του Michael Douglas και της Catherine Zeta Jones μεγαλώνει με δύο γονείς που ανέκαθεν είχαν άποψη για το στιλ.

Η κομψότητα είναι στάση ζωής, ένας τρόπος να βλέπεις τα πράγματα. H έφηβη Carys έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Town & Country»:

«Η μόδα ήταν πάντα σημαντική στη ζωή μου, γιατί η μητέρα μου είναι ένα fashion icon για μένα. Πάντα μου άρεσε να παρατηρώ την ντουλάπα της». 

Μητέρα και κόρη έκαναν κοινή εμφάνιση στο show του οίκου Michael Kors στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Το outfit της Carys ήταν μια μίξη θηλυκότητας, δυναμισμού και νεανικής φρεσκάδας.

Η Carys δεν επέλεξε την «εύκολη λύση» ενός φορέματος. Με το σύνολό της, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή μας. Ενα μαύρο off-shoulder τοπ συνδυάστηκε με χακί cargo pants (σσ. Ηδη από τα τέλη της δεκαετίας του 90’ τα cargo pants εισέβαλαν για τα καλά στην γυναικεία γκαρνταρόμπα και στη βιομηχανία του θεάματος-χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Jennifer Lopez και των μελών του συγκροτήματος Destiny’s Child που τα είχαν επιλέξει για εμφανίσεις τους σε βίντεοκλιπ και σε συναυλίες. Τα cargo pants, βέβαια, δεν είναι η πιο κολακευτική επιλογή όταν ο γυναικείος σωματότυπος δεν μπορεί να τα υποστηρίξει, ιδιαιτέρως όταν είναι αρκετά φαρδιά).

Η φαρδιά χρυσή ρίγα ήταν το απαραίτητο twist για να κάνει το συγκεκριμένο παντελόνι να ξεχωρίσει. Από την άλλη, η Catherine Zeta Jones επέλεξε ένα φλοράλ φόρεμα, μια ασφαλή επιλογή για μια απογευματινή και βραδινή εμφάνιση. 

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image