Shutterstock
Shutterstock
14|09|2018 10:30
SHARE
CROCO ΔΕΡΜΑ

Μόδα στα άκρα -Αυτό είναι το must παπούτσι του φθινοπώρου, so chic & fabulous


Φεύγοντας το καλοκαίρι πήρε μαζί του τάσεις που δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή κατά την οποία η μόδα δίνει «άφεση αμαρτιών» στις απανταχού fashionista: με άλλα λόγια, τα στιλιστικά ατοπήματα, οι υπερβολές και το comeback των σχεδόν κιτς trends των 90s και 00s συγχωρούνται ευκολότερα.

Η νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε δείχνει ότι έχει ήδη ξεχάσει τις τάσεις που μόνο κομψότητα δεν πρόσθεσαν στα outfit μας.

Το φθινόπωρο φέρνει τα trends που θα αναβαθμίσουν τις all day εμφανίσεις μας: θα τις κάνουν να δείχνουν πιο πολυτελείς ακόμα κι αν δεν έχουμε διαθέσει γι' αυτές ένα σημαντικό ποσό.

Επενδύστε στα παπούτσια και στην τσάντα σας: είναι η χρυσή συμβουλή που πρέπει να θυμάστε πριν την εξόρμησή σας για φθινοπωρινές αγορές.

Τη φετινή σεζόν, επιστρέφει δυναμικά η τάση που διαχρονικά αγκαλιάζεται από τις γυναίκες που αγαπούν το κλασικό στιλ. Μεγάλοι οίκοι στις επιδείξεις τους για το φθινοπώρο και τον χειμώνα του 2018, μας έδειξαν την δυναμική της.

 

Το κροκό δέρμα στα παπούτσια (αλλά και στις τσάντες και τα αξεσουάρ) είναι μια από τις τοπ τάσεις της σεζόν και μας αρέσει πολύ. Κομψότητα, πολυτέλεια, επιβλητικότητα: crocodile effect. 

Τα δημοφιλή brands Ζara και Mango ήδη έχουν προσθέσει στις φθινοπωρινές συλλογές τους ankle boots αλλά και pumps με croco δέρμα.

Ο οίκος Τοry Burch  υιοθέτησε την τάση στη φθινοπωρινή συλλογή του 2018 

 

 

Όπως και ο οίκος Rejina Pyo

 

και Louis Vuitton

 

Είναι μια από τις τάσεις που κυριάρχησε στο show του οίκου Tom Ford για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. 

 

 

 

Επιλογές από την αγορά για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει!