@Karl Lagerfeld
@Karl Lagerfeld
18|09|2018 14:40
SHARE
CHANEL EYEWEAR

Αυτά τα γυαλιά της Chanel είναι ο ορισμός του vintage -Χόλιγουντ άλλης εποχής


Ενα κάμπριο αυτοκίνητο, μια καλλονή και statement γυαλιά. Statement Chanel γυαλιά. 

Το αμάξι, το κορίτσι και τα γυαλιά αποτέλεσαν το «υλικό» του Karl Lagerfeld για την καμπάνια της συλλογής Fall/Winter 2018/2019 Eyewear της Chanel

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού Οίκου μόδας πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και απαθανάτισε το κορίτσι με την αλαβάστρινη επιδερμίδα, τα κόκκινα χείλη και τις αλά pin up μπούκλες, τη Δανή μοντέλα Luna Bijl, να ποζάρει μέσα σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο φορώντας τα εκπληκτικά, ορισμό του vintage, γυαλιά της νέας συλλογής της Chanel

Σαν χολιγουντιανή σταρ άλλης εποχής, αλλά ταυτόχρονα και σαν απόλυτα σημερινό κορίτσι της μόδας, είτε με pin up χτένισμα, είτε με ένα μαντήλι στα μαλλιά, η Luna Bijl μπήκε στο κάμπριο αυτοκίνητό της, χαμογέλασε πλατιά, πόζαρε για τον Karl Lagerfeld και όπως φαίνεται και παρακάτω το αποτέλεσμα δικαίωσε άπαντες. 

Ελευθερία, αλλά και θράσος αλά Chanel, τσαγανό, θηλυκότητα, γοητεία, «Joie de vivre», όλα τα στοιχεία που εκπέμπουν τα γυαλιά της συλλογής Fall/Winter 2018/2019 της Chanel, είναι και τα μηνύματα που βγάζει η καμπάνια διά χειρός Karl Lagerfeld

«Επέλεξε και όρισε την ελευθερία σου. Αποφάσισε ποια θέλεις να γίνεις, που θέλεις να φθάσεις», είναι το μήνυμα της Chanel η οποία κάνει πράξη την επιθυμία για... απογείωση στην περιπέτεια με αυτή την καμπάνια διά χειρός του καλλιτεχνικού της διευθυντή. 

Τα γυαλιά 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συλλογή Fall/Winter 2018/2019 Eyewear της Chanel ήρθε για να κάνει ακόμη πιο glamorous τις εμφανίσεις μας και να δώσει ένα vintage άγγιγμα. Πέντε σκελετοί, όλοι τους ένας και ένας: 

Ο διαχρονικός, μεγάλος κοκάλινος σκελετός σε κλασικό μαύρο, με χρυσά στοιχεία και χαραγμένο το iconic καπιτονέ της Chanel. Οβαλ προς πεταλούδα στο σχήμα, σίγουρα θα ήταν η επιλογή της Coco Chanel, αν ζούσε σήμερα.

Ένας ακόμη, μικροσκοπικός από ταρταρούγα με το Chanel γραμμένο με τεράστια χρυσά γράμματα στους βραχίονες. Φορεμένα με ένα μαντήλι στα μαλλιά για vintage look. Σαν αυτό των χολιγουντιανών σταρ περασμένων δεκαετιών στις Κάννες... 

Μοναδικά ιδιαίτερος ο απόλυτα τετραγωνισμένος διάφανος σκελετός με τους χρυσούς φακούς που εναρμονίζεται πλήρως με το πνεύμα των καιρών: 

Αν ένας σκελετός μπορούσε να συνοψίσει το πνεύμα της Chanel, σίγουρα θα ήταν ο παρακάτω: Τα γυαλιά οράσεως με τα μαργαριτάρια φωνάζουν από μακριά τον σχεδιαστή τους αλλά και την καταγωγή τους. Δεν είναι τα γυαλιά που θα σχεδίαζε και θα φορούσε η Gabrielle Chanel σήμερα; Με βεβαιότητα ναι. Ενα γυαλί που εκπέμπει το θράσος, το τσαγανό της Coco και την ίδια ώρα τη φίνα άποψή της για το στιλ. 

Last but not least, τα υβριδικά γυαλιά της Chanel, οράσεως που γίνονται και ηλίου με τους ειδικούς φακούς τους. 

Η Συλλογή Fall/Winter 2018/2019 Eyewear της Chanel θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο. 

Εxtra info: Τα παρασκήνια της φωτογράφισης της καμπάνιας για τη συλλογή Fall/Winter 2018/2019 Eyewear της Chanel. Ο Οlivier Saillant φωτογραφίζει τον Karl Lagerfeld να... φωτογραφίζει τη μούσα του για την καμπάνια της συλλογής Fall/Winter 2018/2019 Eyewear της Chanel.