Splash
Splash
ΑLEXA’S OUTFIT

To αγαπημένο μας It girl Αλέξα Τσάνγκ μόλις φόρεσε το τέλειο σύνολο για το φθινόπωρο -Θα την αντιγράψουμε


Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσει και τα πρώτα κρύα να κάνουν την εμφάνισή τους.

Το φθινόπωρο ποτέ δεν ήταν πιο κοντά και και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να φορέσουμε τα πιο cosy και στιλάτα σύνολα. Προς το παρόν, αντλούμε έμπνευση από τις μούσες του στιλ, τα αγαπημένα μας It girls που ξέρουν κάτι παραπάνω.

Αυτή τη φορά, η Αλέξα Τσανγκ είναι εκείνη που μας έδωσε «τροφή» μέσα από το Instagram, με το look της να είναι το ιδανικό για μια φθινοπωρινή -ίσως και χειμερινή- μέρα.

Μετά το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια στην Eβδομάδα Mόδας του Λονδίνου, η στιλάτη Βρετανή επισκέφτηκε την Χιλή φορώντας τζιν, ριγέ πουκάμισο και ένα κλασικό παλτό σε καμηλό απόχρωση.

Τα συνδύασε με καουμπόικες μπότες και μια τσάντα Gucci. Κάποια από τα κομμάτια είναι πιθανό να υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σας.

Μάθετε, λοιπόν, πως το φθινόπωρο του 2018 είναι πιο επίκαιρα και κομψά από ποτέ. Το look της Αλέξα είναι chic και σοφιστικέ, ταυτόχρονα, όμως, άνετο και κλασικό.

Το καμηλό πανωφόρι είναι must σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και η απόχρωση δείχνει οτιδήποτε πολυτελές. Το τζιν της σε ελαφριά καμπάνα και ο συνδυασμός neutral τόνων ακατανίκητος.

 

 

Η Aλέξα φυσικά υιοθέτησε την απόλυτη τάση στα παπούτσια, που δεν είναι άλλη από τις καουμπόικες μπότες και μας έδειξε πώς να τις φορέσουμε χωρίς να κλέβουν την προσοχή από την υπόλοιπη εμφάνιση. Την λατρέψαμε και για αυτό θα την αντιγράψουμε.

Ανακαλύψτε τα απαραίτητα κομμάτια για να πετύχετε το λουκ.

A.P.C., Matches Fashion