H σχεδιάστρια Marina Raphael. Φωτογραφία: Studio Panoulis
H σχεδιάστρια Marina Raphael. Φωτογραφία: Studio Panoulis
25|09|2018 11:35
SHARE
MARINA RAPHAEL

Marina Raphael: Το Launch Party της πρώτης συλλογής με χειροποίητες τσάντες


Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και πρωτοποριακό design προσέφερε στους καλεσμένους της η σχεδιάστρια Marina Raphael την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο bar restaurant “THE TWENTYONE”.

Στο Launch Party της πρώτης της συλλογής με χειροποίητες πολυτελείς τσάντες, πρωταγωνιστής ήταν τα  κρύσταλλα Swarovski.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τσάντες Marina Raphael και να αποκτήσουν την αγαπημένη τους. 

Διαχρονικές γραμμές, πρωτότυπες συμμετρίες και σύγχρονη προσέγγιση πάνω σε σχέδια που εξισορροπούν μεταξύ κλασικού και καινοτόμου, είναι τα βασικά στοιχεία του ντεμπούτου της σχεδιάστριας που δημιουργεί για τη γυναίκα του σήμερα ακολουθώντας τους δικούς της κανόνες.

Με ελληνικές, ελβετικές και αυστριακές ρίζες, σπουδές στο King’s College London και την πολύτιμη κληρονομιά του ονόματος Swarovski, η νεαρή Marina Raphael αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια, το φυσικό και σύγχρονο κόσμο και δημιουργεί αποθεώνοντας το στυλ μέσα από το νου και τις αισθήσεις. 

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

Λάτρης της μόδας και της τέχνης, με έμφυτη τάση προς την αρχιτεκτονική και το σύγχρονο design, η Marina πειραματίζεται και επιδιώκει την τελειότητα, χρησιμοποιώντας μοντέρνα υλικά και πρωτοποριακές τεχνικές.  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

Η πρώτη της συλλογή με τίτλο “The City Collection” κατασκευάζεται στην καρδιά της Φλωρεντίας από εξειδικευμένους τεχνίτες, περιέχει πάνω από 120.000 κρύσταλλα Swarovski και βελούδινες καρφίτσες, και απαιτεί περισσότερες από 22 ώρες αριστοτεχνικής τοποθέτησης και συναρμολόγησης για κάθε τσάντα! 

Marina Giori Swarovski, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ
Marina Giori Swarovski, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

Εκλεπτυσμένοι νεωτερισμοί, έμφυτη κομψότητα και υψηλή ποιότητα χαρακτηρίζουν τις αυθεντικές δημιουργίες που θέτουν νέα όρια στους όρους πολυτελές και χειροποίητο, ακολουθώντας πιστά το όραμα της σχεδιάστριας και διεκδικώντας δυναμικά μία θέση στην παγκόσμια αγορά μόδας. 

Τις τσάντες θα μπορείτε να τις βρείτε πολύ σύντομα στο marinaraphael.com