ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ

Το πρώτο φόρεμα από τη συλλογή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ- Πόσο κοστίζει


Αυτά είναι fashion νέα! H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λανσάρει τη δική της συλλογή με το all time classic κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας: τα μικρά μαύρα φορέματα. Mέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, η ηθοποιός μας είχε δώσει μια πρώτη γεύση από την ομολογουμένως εντυπωσιακής της δουλειά.

Η νέα της συλλογή φέρει την ονομασία SJP LBD (Little Black Dress) και είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο.

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ διανύει την πιο δημιουργική της περίοδο. Μετά την πρεμιέρα της νέας της σειράς “Divorce” που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, έρχεται η συλλογή ρούχων της να στρέψει ακόμα περισσότερο τα βλέμματα πάνω της.

 

A photo posted by SJP Collection (@sjpcollection) on Oct 10, 2016 at 7:36am PDT

 

 

A photo posted by SJP Collection (@sjpcollection) on Oct 8, 2016 at 1:35pm PDT

 

 

A video posted by SJP (@sarahjessicaparker) on Sep 14, 2016 at 3:49am PDT

Το πρώτο κομμάτι της συλλογής έχει τίτλο “Τitle” κοστίζει 395 δολάρια (355 ευρώ περίπου). Το αμάνικο, πάνω από το γόνατο φόρεμα αποτελείται oυσιαστικά από τοπ και τούλινη φούστα. Η επιρροή από το Sex and the City είναι εμφανής, μιας και το φόρεμα μας θύμισε την φούστα που φορούσε η ηθοποιός στους τίτλους έναρξης. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανάφερε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram ότι το φόρεμα είναι αρκετά... συναισθηματικό. “Απευθύνεται σε κάθε κορίτσι. Σε κάθε περίσταση. Φτιάχτηκε στην Αμερική”.