Getty
Getty
MARY KATRANTZOU

Η Μαίρη Κατράντζου θα ντύσει τα αγγελάκια της Victoria’s Secret -Μια σπουδαία συνεργασία για την Ελληνίδα σχεδιάστρια


Τoν περασμένο Οκτώβριο το διάσημο brand εσωρούχων Victoria’s Secret συνεργάστηκε με τον οίκο Βalmain στην πρώτη συνεργασία υψηλής μόδας που έχει γίνει ποτέ - σε μια συλλογή από σουτιέν, εσώρουχα, εσώρουχα, μπλουζάκια και τσάντες.

Φέτος τα νέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα για εμάς, μιας και η Victoria's Secret ανακοίνωσε ότι πρόκειται να συνεργαστεί με την «Queen of Prints», με έδρα το Λονδίνο, σχεδιάστρια Mary Katrantzou.

«Όλα όσα δημιουργεί η Victoria's Secret είναι για μια γυναίκα που αισθάνεται σίγουρη και ενδυναμωμένη - και επίσης διασκεδάζει με αυτά που φοράει», δήλωσε η επιτυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια σε δελτίο τύπου.

«Αυτή η συνεργασία θα είναι τολμηρή, fun και παιχνιδιάρικη». Tην πρώτη γεύση από την συλλογή θα πάρουμε κατά την διάρκεια του Victoria Secret Fashion Show τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την Vogue, η Katrantzou συνεργάστηκε με τους «αγγέλους» καθώς και με τη creative director Sophia Neophitou και την executive producer Monica Mitro.

 

 

Για την Μary Katrantzou αυτό σημαίνει κομμάτια φρέσκα, πολύχρωμα τολμηρά και δυνατά. Η συλλογή όπως λέει, έχει σχεδιαστεί για να ωθήσει τις γυναίκες να να διασκεδάζουν με τα εσώρουχά τους και να αισθάνονται ελεύθερες να εξερευνήσουν το pattern και το χρώμα σαν δεύτερο δέρμα τους.

 

 

«Η ομορφιά αυτής της συλλογής έγκειται στη δυαδικότητα των αντικειμένων. Τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν ως εσώρουχα ή ως κανονικά ρούχα, έτσι όλα τα υφάσματα έχουν διπλό σκοπό», εξηγεί.

«Ήθελα να μείνω πιστή στην κληρονομιά του brand μας, ώστε το μοτίβο και το χρώμα να είναι αναπόσπαστα στοιχεία της συλλογής, αλλά κρατήσαμε την κοπέλα Victoria's Secret κατά την διαδικασία σχεδιασμού. Υπάρχουν αναφορές σε σιλουέτες από προηγούμενες συλλογές αλλά και νέες που σχεδιάσαμε με την VS στο μυαλό μας».

Πρόκειται σαφώς για μία ακόμα επιτυχία και τεράστια αναγνώριση της δικής μας αγαπημένης, της «βασίλισσας των print», όπως την αποκαλούν Μary Katrantzou.

 

 

Ανυπομονούμε να δούμε τα κομμάτια φορεμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, τα διάσημα «αγγελάκια». Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι ποια θα φορέσει φέτος το σουτιέν των εκατομμυρίων δολαρίων;