Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
SO CHIC!

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε υπέροχα το δερμάτινο παντελόνι -Δες πώς θα το βάλεις μετά τα 40


O Όσκαρ Ουάιλντ είχε πει ότι «τίποτε δεν είναι πιο επικίνδυνο από το να είσαι υπερβολικά μοντέρνος. Διατρέχεις τον κίνδυνο να γίνεις ξαφνικά υπερβολικά ξεπερασμένος».

Οι γυναίκες που αγαπούν τις διαχρονικές στιλιστικές επιλογές το ξέρουν καλά αυτό, ακόμα κι αν δεν έτυχε να διαβάσουν ποτέ αυτά τα λόγια του συγγραφέα.

Είναι ωραίο να βρίσκεις την ισορροπία ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο: η βασίλισσα Λετίθια μας δείχνει τον τρόπο να επιτύχουμε αυτή την «ισορροπία», με τους συνδυασμούς που επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Τι πιο ευχάριστο από το να βάζεις χρώμα στις εμφανίσεις σου το φθινόπωρο: είναι η απάντησή σου στο γκρίζο τοπίο γύρω σου.

Πριν από λίγες ημέρες, η Mέγκαν Μαρκλ έκανε εμφάνιση με μια σκούρα πράσινη δερμάτινη φούστα που έφερε την υπογραφή του οίκου Hugo Βοss.

Λίγο μετά, είδαμε ότι ψηλά στο royal «πάνθεον» των τάσεων, βρίσκεται το leather trend: και η βασίλισσα Λετίθια «ενέδωσε» στη ροκ γοητεία ενός δερμάτινου παντελονιού.

Την προσοχή μας τράβηξε το ομολογουμένως chic πανωφόρι της: η raspberry απόχρωσή του είναι μια ακτίνα χρώματος στο κατά τα άλλα «ήσυχο» -χρωματικά- look της.

To παλτό της βασίλισσας Λετίθια με τα γεωμετρικά prints φέρει την υπογραφή Atos Lombardini (σσ. Ανήκει στη συλλογή του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018).

Μια πολύ γοητευτική λεπτομέρειά του; Τα κουμπιά στις τσέπες του έχουν την λάμψη ενός κοσμήματος.

Mαύρες γόβες με την υπογραφή Steve Madden συμπλήρωναν με τον πιο θηλυκό τρόπο το outfit της. Το ελαφρύ μακιγιάζ της έδινε την απαραίτητη δόση φρεσκάδας στο πρόσωπό της.

Queen of style! 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image