Gareth Fuller/Ap
Gareth Fuller/Ap
12|10|2018 13:21
SHARE
CARA DELEVINGNE

Η Κάρα Ντελεβίν πήγε στον Βασιλικό γάμο με κοστούμι και μια οδοντογλυφίδα στο στόμα της


Η στιγμή του πολυαναμενόμενου βασιλικού γάμου, αυτού της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ έφτασε και όλα τα φώτα είναι στραμμένα Κάστρο των Γουίνδσορ.

Στον προαύλιο χώρο του εντυπωσιακού Κάστρου που φιλοξένησε και τον γάμο Χάρι-Μέγκαν άρχισαν ήδη να καταφτάνουν οι λαμπεροί και διάσημοι καλεσμένοι.

Ανάμεσα τους μερικοί από τους πιο αγαπημένους σταρ. Royals, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αλλά και μεγάλα ονόματα της μόδας όπως η Ναόμι Κάμπελ.

Εκεί βρέθηκε και η Kάρα Ντελεβίν η όποια τράβηξε όλα τα βλέμματα από την είσοδο της κιόλας, με το ιδιαίτερο και statement σύνολο που επέλεξε.

Η 26χρονη Κάρα φόρεσε Emporio Armani φράκο με γραβάτα, ψηλοτάκουνα και ψηλό καπέλο. Σίγουρα είναι μία από τις από ξεχωριστές παρουσίες αφού οι καλεσμένες συνήθως επιλέγουν preppy φορέματα και εντυπωσιακά καπέλα. Από την άλλη ένα μαύρο κοστούμι είναι κλασικό στο κόκκινο χαλί όχι όμως σε έναν γάμο και μάλιστα βασιλικό. Ετσι όχι μόνο έσπασε το πρωτόκολλο αλλά έφερε και πραγματικό αέρα catwalk στον βασιλικό γάμο.

Ωστόσο εκτός από το signature λουκ της την προσοχή τράβηξε κάτι άλλο. Η Κάρα κρατούσε μια οδοντογλυφίδα στο στόμα της η οποία έγινε αντιληπτή περισσότερο όταν χαιρέτησε τον κόσμο έχοντας την ανάμεσα στα δάχτυλα της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το «κακό κορίτσι» της μόδας δεν πέρασε απαρατήρητο όταν έφτασε συνοδευόμενη από τις αδερφές της και τους συζύγους τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο εμφανίζεται δημόσια με ένα στικ στο στόμα της και τελικά φαίνεται πως είναι μέρος του στιλ της. 

 Μένει να δούμε τις υπόλοιπες εμφανίσεις στον λαμπερό γάμο καθώς και τα ευτράπελα.