Alastair Grant/Αp
Alastair Grant/Αp
15|10|2018 17:41
SHARE
ΜΑΓΝΗΤΙΣΑΝ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

Η Kate Moss και η κόρη της, Lila, έστειλαν ένα μήνυμα με την εμφάνισή τους στον βασιλικό γάμο


Η λίστα με τους καλεσμένους στον βασιλικό γάμο της Ευγενίας περιελάμβανε τα πιο λαμπερά ονόματα από διαφορετικούς χώρους.

Από royals, μέχρι καλλιτέχνες και super models. Όλοι αυτοί μας χάρισαν στιγμές που θα θυμόμαστε για καιρό.

Φυσικά, οι εμφανίσεις των γυναικών μονοπώλησαν το ενδιαφέρον: οι στιλιστικές επιλογές τους, ειδικά σε τέτοιες κοινωνικές περιστάσεις, είναι πάντα μελετημένες μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια. 

Ανάμεσα τους και η Kate Moss, που συνοδευόταν από την 16χρονη κόρη της Lila (σσ. η οποία είναι κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια του οίκου Marc Jacobs).

H εμφάνισή τους έκανε αίσθηση.

Mητέρα και κόρη επέλεξαν ρούχα που αντιπροσώπευαν το στιλ και τη διάθεση τους: η στιλιστική επιλογή τους δεν έγινε με γνώμονα το πρωτόκολλο. 

Η Κate διάλεξε μίνι φόρεμα και σακάκι σε λευκό με μπλε πουά. To look της ολοκλήρωσε με μπλε γόβες Louboutin. Κόντρα στο πρωτόκολλο το super model των 90s απέδειξε ότι κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει από το να φορέσει μίνι.

Αντίθετα, η κόρη της φόρεσε ένα μάξι ροζ φόρεμα από δαντέλα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Και οι δυο τους ήταν κομψές και εντυπωσιακές. 

Ισως κάποιος να περίμενε η μία να εμφανιστεί με την στιλιστική επιλογή της άλλης. Αλλά κάτι τέτοιο δεν επαληθεύεται εδώ: μια γυναίκα όπως είναι η Kate Moss δεν θέλει να πηγαίνει με το ρεύμα, ούτε με το πρωτόκολλο. Το ίδιο και η κόρη της. 

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψαν να τραβήξουν την δική τους φωτογραφία από τον γάμο, στο powder room παρέα με τις Naomi Campbell και Demi Moore.

 

Tην φωτογραφία μοιράστηκε η Liv Tyler και όπως είναι φυσικό απέσπασε χιλιάδες like από τους θαυμαστές τους.

Alastair Grant/Αp
Alastair Grant/Αp